Jadąc rano do pracy byłem świadkiem takiego zdarzenia promującego naszą ekipę na Porsche SuperCup.
LINK do filmiku na YouTube
I jeszcze kilka fotek (dość monotematycznych, ale to chyba zrozumiałe ;D ;D ):
![]()
![]()
![]()
Czasem warto spóźnić się chwilę do pracy...![]()
Jadąc rano do pracy byłem świadkiem takiego zdarzenia promującego naszą ekipę na Porsche SuperCup.
LINK do filmiku na YouTube
I jeszcze kilka fotek (dość monotematycznych, ale to chyba zrozumiałe ;D ;D ):
![]()
![]()
![]()
Czasem warto spóźnić się chwilę do pracy...![]()
dobre :D
jakie nóżki zaje.biste , jestem w szoooku , przeprowadzam sie do Wawy , idę do kibla.
Pić trzeba ! Jeść można !
Skk dobrze mieć aparat w takich momentach :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Z tego samego powodu nie mogłem tego ot tak zostawić. :)Zamieszczone przez olejus
Dziewczyny zrobiły mega wrażenie w przeciwieństwie do ekipy, która męczyła się z wymianą kółek w aucie około 30 sekund... ;)
Ciekawe były też rozmowy ekipy, z których wynikało, że kierowca w którymś momencie stojąc na światłach musiał zgasić silnik, bo podobno się przegrzewa, jak nie jedzie (może powinien zastosować przeróbkę termostatu wg opisu Michała_5000 ;D )
No i po samym wyjechaniu z PitStopu auto zostało wyłączone i wzięte na hol :)
... Albo telefon :)Zamieszczone przez sennapowieka
Ladne kobialki
Olejus kiedy do wawy jedziemy? :D :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
:D niebawem ale Mieczysławem :DZamieszczone przez Bezi
Pić trzeba ! Jeść można !
Okazuje się, że takich Pitstopów było więcej:
Link
I materiał na Onecie .
Fajny ten Pit Stop :D
Często w autach i motocyklach wyścigowych wywalany jest wentylator chłodnicy. Po jego wywaleniu jest lepsze chlodzenie w czasie wyścigu. Gorzej jest na postoju ;)Zamieszczone przez sylwekk
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Od centralnego do centrum i nowy komplet gum?Musiał "ostro" jechać ;DZamieszczone przez sylwekk