Strona 19 z 28 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 275

Wątek: [e38] To tylko ja ;)

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    ??? :D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Hak zamontował :)

Haha lampy diodowe a zderzaka brak bo lakieruje sie :P

Wstawka z uśmiechem miała tylko oznaczać ze stałem się agro wieśniakiem jak to mówią :what: ;D
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

7ka
    Gość
    im wiecej fotek tym lepiej... ;)

dawaj przod,dawaj przod :]

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Mnie ledy nie podchodza bo wbijaja sie w dol tworzac literke L. Mega mi to nie pasi, ale CIEŃ jak najbardziej ;D Moze co do swiatel to sa w sprzedazy LED-y ktore swieca jak w ORI tylko na diodach.
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Nie wiem , szczerze mowiac wszystkie ledy ktore ogladalem wygladaly tak samo ;D
    Ta najwyzsza polke o ile mozna o tych mowic .. - znaczy sie poprostu ze sklepu bardziej zaufanego niz z allegro :)

Wieczorem postoje swieca kozak , jak stop sie pstryknie to juz wogole :)
    Zrobie zdjecia wieczorem ale to i tak nie odda efektu ..

Na wiecej zdjec zapraszam w sobote .. lub wtorek ..

Zalezy czy sebek cos wymysli i wywiaze sie z pierwszej umowy czy niestety dopiero po weekendzie - trzymajcie kciuki bleaa

7ka
    Gość
    mi sie bardzo podobaja takie jak sa w e39..neony.. ale niestety do e38 takich nie ma.. sa takie podobne ale jakies krotkie.. :?

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Ja jestem na tak (te z e39)....Nawet bardzo na tak ,lecz (dawałem kiedyś fotki ) faktycznie Krzychu są za krótkie ...... może się skuszę kiedyś ..... ;D

Te z E39 tez mi się podobają ..

Ale jak je założyłem odpaliłem to powiem wam ze te co Anatol wrzucał na zdjęciach wyglądało jako tako .. Po założeniu odpaleniu kupa totalna ..

Myśle ze jak złoze auto do kompletnej kupy czyli na dniach zrobie wam zdjęcie to wam się spodoba razem z tymi ledami :P

Krzychu mam do Ciebie teraz pytanie pomocnicze ..
    Auto stawiać na glebe równa ? czyli żeby auto miało przód z tyłem w równej lini , czy postawić przód niżej a tył trochę wyżej , aby tak fajnie wbijała się w ziemie :> :P

7ka
    Gość
    kurde ciezkie pytanie ...zalezy ile podniesc tyl itp.. moim zdaniem sprobuj tak aby opony byly prawie na rowni z blotnikiem..i tyl i przod..wtedy uzyskasz efek lekkiego klina..i bedzie git.. nie podoba mi sie jak tyl jest wysoko a przod nisko.. musi miec to smak..ale przeciez zaleta gwintu to taka ze mozesz sobie ustawiac co tydzien inaczej ;)

Uprawnienia umieszczania postów