to były tylko zaczątki tego co zrobie w sobote dowiedziałem się sporo co do shadow od kolegów z wrocławia,pomoc ich była bezcenna dziękówka dla [list=1]
to były tylko zaczątki tego co zrobie w sobote dowiedziałem się sporo co do shadow od kolegów z wrocławia,pomoc ich była bezcenna dziękówka dla [list=1]
ale mi chodzilo wiecej fotek reszty..chyba ze tylko przod narazie zrobiles
narazie tylko przód i to tylko prowizorka fotki całości dam w następnym tygodniu.pozdrawiam
No no tylko takie zdjecia doklajaj w swoim temacie :P ;D
no tak..bo ktos pomysli ze zrobiles przedlifta :hah: :hah: :hah:Zamieszczone przez trolu
Hahah lubie cofac wyglad rocznikowo ;D
Ja już tobie nie podskocze dwójka dzieci im też musze robić lifta :D wiesz o co chodzi :x
$$$$$$$$$$$$$$$$pln.pozdrawiam
Trolu po prostu skasowałeś mnie w przedbiegach ..... full szacuneczek - wygląda pięknie - nie zaczepiać :)
hmm ciekawe czy do mojej by pasowalo.....z tymi czarnymi lampkami.....
OO=[][]=OO
cześć!
Wymieniłem swoją ślicznotkę i zmodernizowałem nieco.. założyłem ringi (Boss mi pomógł) wstawiłem końcówki wydechu - ładne podwójne kopytka ;) a w środku - skóra banan no i teraz mam 735 a nie 730. 97 rok.
jestem bardzo zadowolony z tych ringów (wziąłem w kolorze żółtym po wahaniach) ale widzę że to była dobra decyzja. Zrobię parę fotek to załączę.
Dla chętnych podaję tele. do gościa u którego zamówiłem moje "anielskie oczy" - 889 169 000.