Nie będę w kółko nowego tematu zakładał...
ostatni post..
Nie będę w kółko nowego tematu zakładał...
ostatni post..
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
No to nieżle się narobiło otwóż maskę i do przou. :)
Nie wiem jak w e38 ale w e32 przynajmniej jest tak u mnie ze z kluczyka otworze tylko drzwi pasazera ale nie tak jak zwykły zamek- musze wsadzic kluczyk podniesc klamke na maxa do góry i wtedy dopiero kluczyk obraca sie dalej i otwarte.Bez podniesienia klamki nie idzie otworzyc. i tylko moge zrobic tak z drzwiami od pasazera bo ok kierowcy nie idzie niestety.Kiedys nawet nie wiedzialem ze tak jest to jak aku podał to właziłem przez bagaznik hehe ;D
Jest sposób ,podaj napięcie poprzez lampkę oświetlenia tablicy rejestracyjnej ,centralny musi zadziałać.
Lampke wyciągniesz bez problemu :)
Pukałeś ??
12V ok tylko co? Inny akumulator czy zwykła bateria styknie? :D Nie trafi szlag czegoś? :DZamieszczone przez ELVIS
Pukam tylko blondynki a moja czarna jest :DZamieszczone przez Neuf
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
Nauczka żeby nie zostawiać zepsutych rzeczy ;) Po tej akcji lepiej napraw zamki.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Zamieszczone przez Angus MacGyver
> Akumulator i musi sie otworzyć :)
W E38 nie ma zamka w drzwiach pasażera.Zamieszczone przez FIVE
A co do otwarcia to oprócz lampki podświetlania tablicy można też podpiąć pod kierunkowskaz w bocznej listwie, co łatwiej wydłubać pod to podłącz :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
dlatego tez napisałem ze nie wiem jak jest w e38 :D