Nie wiem czy było, ale znalazłem coś takiego:
FILMIK (czas 55:04)
Temat opcji przewija się przez forum regularnie, więc myślę że wiele osób może to zainteresować...
Nie wiem czy było, ale znalazłem coś takiego:
FILMIK (czas 55:04)
Temat opcji przewija się przez forum regularnie, więc myślę że wiele osób może to zainteresować...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Trochę jest oglądania... :D
Dreams from Dreams - 7er...
na początku jest kluczyk i włączające się światłą drogowe? 2:45minuta. o co kaman?
Chodzi o Key Memory, czyli zaprogramowanie w kluczyku indywidualnych ustawień. W 2:45 mowa jest o dwóch rzeczach:
- używanie (lub nie) Daytime Running Lights/DRL's. To takie automatyczne światła do jazdy dziennej, wykorzystują palącą się na połowę mocy żarówkę świateł drogowych. O ile wiem opcja spotykana tylko na rynkach amerykańskich.
- sygnalizowanie (lub nie) załączania alarmu światłami awaryjnymi.
Czyli np. Ty w swoim kluczyku możesz mieć ustawione sygnalizowanie alarmu i brak DRL's, a Twoja żona w swoim załączanie alarmu bez sygnalizowania ale za to automatyczne włączanie DRL's.
Ponadto w kluczyku można zaprogramować ustawienia siedzeń, kierownicy (jeśli elektryczna) i lusterek.
Niestety, w europejskich modelach pamięć Key Memory nie była dostępne od początku tylko jakoś od 1997 (?)
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Dzięki wielkie za wytłumaczenie :)
Obejżałem cały.Super mokasyny miał ten dziadek!