Wpad³a mi w oko ta e32 http://moto.allegro.pl/item110252486..._konesera.html
Je¶li kto¶ ma jakie¶ info o niej proszê pisaæ-opinie równie¿ mile widziane ;)
Wpad³a mi w oko ta e32 http://moto.allegro.pl/item110252486..._konesera.html
Je¶li kto¶ ma jakie¶ info o niej proszê pisaæ-opinie równie¿ mile widziane ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Witam
Jak dla mnie, interesuj±ce ma tylko fele ,³adnie wygl±da lakier,i kolejny egzemplarz od dziadka ,wnêtrze z tego co widaæ to pewnie welur,zastanawia mnie jeszcze jedno ,skoro je¿d¿ona tylko w niedzielê to po co hak :) ,a po za tym w tej cenie mo¿na kupiæ ¶wie¿sz± z lepszym wypasem :)
By³o to auto ju¿ tutaj na forum ... nie wiem czy kto¶ o nie pyta³, czy prezentowa³
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Tak , by³o sprzedawane na Allegro (a dok³adniej Otomoto) i je¶li mnie pamiêæ nie myli , to by³a Benzyna+LPG , ale nie przysiêgam .. ;)
Ok, dziêki ch³opaki! Dzwoni³em do go¶cia : fakt-welur co dla mnie jest na du¿y minus ! do wymiany pompa hamulcowa..na plus idzie tylko to ¿e stoi w gara¿u obok e24 ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Hak zdejmowany jest fabryczny wiêc lepiej jak jest ni¿ jak go nie ma ;)Pozatym dobrze mieæ solidn± grub± belkê za zderzakiem ;)Zamieszczone przez siudema
"My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford
Sam zderzak jest wystarczaj±co solidny ,nie ka¿de autko wytrzymuje przepychanek na parkingu :)Zamieszczone przez marek1132
wydaje mi siê ,ze wydzia³em j± na ¿ywo (po felgach) wygl±da³a bardzo ³adnie czy¶ciutka sobie przejecha³a. (tylko mi mignê³a)
e32 v8 manual
Jaki¶ czas temu sprzeda³a siê na allegro, równie¿ jako "kolekcjonerska".
Sprzedajacy utrzymywa³ ¿e ma udokumentowany przebieg i orygilane ko³a ze znacznikami na oponach identyfikujacymi rocznik opon na pierwszy monta¿ do tego pojazdu.
Lista rewelacji dot. tego 750 chyba by³a d³u¿sza, tyle ¿e sprzeda³o sie bardzo szybko za te 8 tys wtedy.
Istotnie ¶rodek by³ w welurze :686:
Czarne e32 w benzynie!
to ta sama by³a??
je¿eli to ta o której my¶lê, to posz³a praktycznie od rêki.
za te 8tysi.
e32 v8 manual