Wpadła mi w oko ta e32 http://moto.allegro.pl/item110252486..._konesera.html
Jeśli ktoś ma jakieś info o niej proszę pisać-opinie również mile widziane ;)
Wpadła mi w oko ta e32 http://moto.allegro.pl/item110252486..._konesera.html
Jeśli ktoś ma jakieś info o niej proszę pisać-opinie również mile widziane ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Witam
Jak dla mnie, interesujące ma tylko fele ,ładnie wygląda lakier,i kolejny egzemplarz od dziadka ,wnętrze z tego co widać to pewnie welur,zastanawia mnie jeszcze jedno ,skoro jeżdżona tylko w niedzielę to po co hak :) ,a po za tym w tej cenie można kupić świeższą z lepszym wypasem :)
Było to auto już tutaj na forum ... nie wiem czy ktoś o nie pytał, czy prezentował
Pewność na każdym kilometrze ...
Tak , było sprzedawane na Allegro (a dokładniej Otomoto) i jeśli mnie pamięć nie myli , to była Benzyna+LPG , ale nie przysięgam .. ;)
Ok, dzięki chłopaki! Dzwoniłem do gościa : fakt-welur co dla mnie jest na duży minus ! do wymiany pompa hamulcowa..na plus idzie tylko to że stoi w garażu obok e24 ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Hak zdejmowany jest fabryczny więc lepiej jak jest niż jak go nie ma ;)Pozatym dobrze mieć solidną grubą belkę za zderzakiem ;)Zamieszczone przez siudema
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Sam zderzak jest wystarczająco solidny ,nie każde autko wytrzymuje przepychanek na parkingu :)Zamieszczone przez marek1132
wydaje mi się ,ze wydziałem ją na żywo (po felgach) wyglądała bardzo ładnie czyściutka sobie przejechała. (tylko mi mignęła)
e32 v8 manual
Jakiś czas temu sprzedała się na allegro, również jako "kolekcjonerska".
Sprzedajacy utrzymywał że ma udokumentowany przebieg i orygilane koła ze znacznikami na oponach identyfikujacymi rocznik opon na pierwszy montaż do tego pojazdu.
Lista rewelacji dot. tego 750 chyba była dłuższa, tyle że sprzedało sie bardzo szybko za te 8 tys wtedy.
Istotnie środek był w welurze :686:
Czarne e32 w benzynie!
to ta sama była??
jeżeli to ta o której myślę, to poszła praktycznie od ręki.
za te 8tysi.
e32 v8 manual