-
Doświadczony Użytkownik
Hehe ;) Nie chodziło mi o to, że japońskie samochody są małe, ale że małe samochody są zazwyczaj japońskie
OK użyłem stereotypu. Może Hondą Legend bym nie pogardził, ale mimo wszystko to nie jest to samo co wyprawiona skórką siódemka :]
W japońcach jakieś takie wszytsko twarde i sztywne zarówno fizycznie jak i w sferze wizualnej :/
beba - Respekt dla Ciebie, że przynajmniej Ty jako Kobieta nie boisz się "krowy" ;) Znów stereotyp
Dzięki dzięki i mam nadzieję że wypali, bo przecież nie wystarczy samochód kupić... ;)
A tak nawiasem, skoro poruszony został aspekt ekonomiczny... Czytalem opinię gościa który przez 3 lata jeździł e38 740 M62 4,4l (nie oferta sprzedaży tylko opinia na autocentrum.pl) I TWIERDZIŁ że jego BMW pali ok 8l/100 trasa, i do 12l/100 miasto :hihi: .
Jaka jest wasza opinia na ten temat? Wiem, że M62 to silnik niskoobrotowy dlatego jestem w stanie w to uwierzyć.
Ja też do LO dojeżdżam codziennie 15km w jedną stronę busami i kosztuje mnie to oprócz straconego czasu od 6zł dziennie. Obliczylem, że beta będzie kosztowała (bez opłaty AC, OC na ojca) ok 400zł/mies :razz: z gazem sekwencyjnym.
Skądinąd słyszałem, że silniki BMW bardzo dobrze radzą sobie z gazem i spadek mocy jest praktycznie niewyczuwalny...
A ile Was kosztują wasze maleństwa?? ;) Jakie macie zdanie o gazie w BMW?? Napiszcie, im więcej info tym lepiej!
Pzdr!
Uprawnienia umieszczania postów