Jak już napisał Sebek, sprawdź poziom oleju. Jeśli miska się poci to przy większym ciśnieniu może ubywać więcej i to też może być problemem tego objawu. U mnie było tak że jak samochód postał 2 tyg to już była widoczna plama na podłodze w garażu, a podczas dziennej eksploatacji nic nie było widać poza tym że na pewno miska musiała być :spocona". Po spuszczeniu oleju okazało się że brakowało mi już ok 2l.A czy z tym objawem można normalnie użytkować autko?? pytam bo planuje zrobić w przyszłą sobotę wypad nad morze
Wybacz, ale tu się z Tobą nie zgodzą. U mnie nie było najmniejszych objawów tego tzw szarpnięcia, nawet przy wcześniej opisywanym braku oleju nie odczuwałem jakiś ubytków w działaniu skrzyni. Może dlatego że miało to miejsce na samym początku mojego użytkowania gdzie przesiadłem się z 530d E39. Wtedy uważałem ze skrzynia w E65 działa mi poprawnie. Jednak po wymianie oleju po zauważonym ubytku skrzynia działała rewelacyjnie.Zamieszczone przez Zodiac
Aldik zmień ASO bo jak tam już takie rzeczy mówią to niedobrze z nimi :PZamieszczone przez Aldik
Masz samochód ładny, ale ma już widoczne ślady zużycia i ja bym się szczerze nigdy nie odważył użyć takiego pojęcia - tak robią tylko handlarze w pl ;D