może ktoś dac linka gdzie było pisane o tym aucie? :P nowy jestem więc szukanie może mi zająć dużo więcej czasu niż stałym użytkownikom :) z góry dziękuje :P
może ktoś dac linka gdzie było pisane o tym aucie? :P nowy jestem więc szukanie może mi zająć dużo więcej czasu niż stałym użytkownikom :) z góry dziękuje :P
Mało kto będzie kupować części w ASO mając 8 tyś zł na e38,ale są przecież zamienniki ;)Zamieszczone przez Supermen
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Zamieszczone przez sylwek7
Zepsuła się a cena 6bieg poraziła? ;D
:DZamieszczone przez tristeza
Wiem o co chodzi ;)
Natomiast jesli ktos przekładał skrzynię, to i koło zamachowe ze sprzęgłem, wał, dyfer i półosie oraz lewarek. Temat przerabiany w wozie kolegi z forum ;)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Dałbym sobie rękę uciąć, że widziałem ją już 2 - 3 miesiące temu, to jest "druciarstwo".Zamieszczone przez sylwek7
Sęk w tym że to była 730, a ktoś wymyślił że wstawi 4.0 problem w tym że skrzynia została,
bo wiadomo ile kosztowałby zestaw do 740 ;)
W dowodzie jest 730 więc trochę kicha.
Jak można się domyślić po przypasowaniu osprzętu z 3.0 do 4.0, na pytanie czy sprzęgło się ślizga pan odpowiedział "Nieee... przy wysokich obrotach troszkę, ale zaraz się uspokaja" <lol>
ps. Sorki jeżeli w ciągu 3 miesięcy pojawiła się druga 740 w manualu ze ściągniętym LPG wbitym w dowód w podobnej cenie - ale myślę że to niemożliwe.
historia przygód z BMW chronologicznie:
e32 730 92r, e38 750 96r, e65 750 05r., e36 318is 94r., e32 730 90r. i e38 750 95r.
@@@@@ E65 750 poszła w komis !!! @@@@@
No i podsumowując , dlatego kosztuje 7800 zł. :x
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Widziałem na zdjęciu niejednego Ursusa 60 z polskiej wsi w lepszym stanie na zdjęciu niż tej e38 z przeszczepem w blaszaku. Kołpaki bym tylko przygarnął do swojego golfa na zimę :P . Rachunek prosty-Jeśli ktoś doprowadził do takiego wyglądu auto to jak mógł okaleczyć ją od strony technicznej ? :razz: :foch: