Paweł..no zobaczę wieczorem co nabyłeś :D
Paweł..no zobaczę wieczorem co nabyłeś :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
No ciekaw jestem. Wiem ze na allegro sa i za 50tys ale co to jest...Zamieszczone przez olejus
![]()
Przybyli ułani pod okienko.....
......czarną Beemką Siódemką!!!
kupić e65/66 możesz jak to jeden z kolegów mówił na tym forum za nawet 40 tys zł :razz:
tyle że jak w tamtym temacie pisałem kwestia czy masz sporo kasy na inwestowanie w autko dodatkowo
bo nie czarujmy sie za 50 tys kupisz owszem,ale nie masz co liczyć że w przeciągu paru tyg czy miesięcy nie bedziesz miał awarii czegoś,nie będziesz musiał regenerować bądz wymieniać (np w dieslu - turbin,wtrysków,itd)
czy zawieszenie sie nie rozpadnie
bo nie ma co sie oszukiwać ani w Polsce ani w EU ani nawet w USA nikt dobrego auta tanio nie sprzedaje - jak jest okazyjna cena to jest też ku temu przyczyna
są różni magicy i każdy ma swój rozum
- jedni wolą dać 75-80 tys i jeżdzić bez strachu awarii itd
- inni dają 40-50 i kolejne 15-30 na remonty
ale twierdza twardo że da sie kupić tanio e65
ja im na to życze powodzenia :hah:
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Zamieszczone przez olejus
Olejus zarzuć foty jak nabędziesz...
Mnie się śni 760, widzialem ladną z początku produkcji ale minimum 80 trza liczyć :(
Może jakoś damy rade...
Kolego myślę że do 60tyś nie powinno byc problemów. Tak jak napisał EVAN to już blisko 10-letnie wozy, ciągle nie będą w takiej cenie. Ostatnio zagadalem z facetem w Koninie na parkingu przy markecie, był ładną w hu...E66 730d 2006r, cenił 128tyś, ale widzialem że gdyby mu dobrą 100-tką pomachal to pewnie by wziął. Machina byla na 6+!!! :oops:
Koleś w Brzesku ma niezłą 760ke za 70tysia do sprzedania. To gdzie są te fajne sztuki do 60tys? W ogłoszeniach nie widze nic ciekawego. Pomału zaczynam się rozmyslać dlatego za X5 bo do tych pieniędzy spokojnie można przebierać.Zamieszczone przez drew-max750
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Zakup plus akcyza plus opłaty inne.... Przerasta, ale dzziękuje za propozycje.Zamieszczone przez EVAN
To taki pierwszy z brzegu przykład. Z zakupem auta nie ma się co spieszyć ;)
Szukaj a znajdziesz ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Kolego EVAN Ty użytkujesz X5. Napisz mi prosze jak ogólnie się to auto sprawuje? Co wiesz że jest awaryjnego w tym aucie, jak z cenami części porównując powiedzmy do 5er lub 7er... Bo Ja nic w sumie na temat X5 niewiem a auto zacne no i najlepiej zapytać użytkownika :)
Prosze nie robic OT
Co do pytan odnosnie X5 prosze zalozyc osobny temat
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."