To tak jak bym kupił Xboxa360 a w opakowaniu pegazus. Paranoja
![]()
To tak jak bym kupił Xboxa360 a w opakowaniu pegazus. Paranoja
![]()
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Raczej - kupujesz Xboxa a w środku PS3 ;)Zamieszczone przez Supermen
..Z tym Siemensem to akurat historia potwierdzona wielokrotnie na różnych czujnikach a np. ten konkretny do m52 w ASO kosztuje ok 340-370zł a w IC można go wyrwac za ok 240-260 w opakowaniu Siemensa 8/ i bądz tu mądry-ale to akurat na "+" dla kupujących jak to mówię dla klientów :P
Ja miałem to samo z drążkiem i jego końcówkami, kupiłem Lemfordera a w pudełku miałem TRW z zeszlifowanym logo BMW i koleś co to szlifował wcale się nie starał je usunąć dokładnie :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Więc jeśli komuś nie zależy na tym, aby na każdej części mieć logo to po co przepłacać...
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
...z ostatnich newsów to sondy lambda 4-ro przewodowe "uniwersalne" (bez wtyczek) - o oznaczeniu 4max-najtańsze (wewnętrzny brand InterCars-coś jak Kager w Focie) -mają w śrdoku "Magneti Marelli"-są nawet naklejki itd..można je wyrwać po ok 110zł :] -dziś obadane na 4szt :]
Maciek, skoro poruszasz temat sond.
Od znajomego mechanika robiącego x lat tylko w bmw, słyszałem że tu się b.dobrze sprawują sondy NGK - nowe kosztują 200-220zł za sztukę.
Ktoś to testował ???
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Ja testowałem NTK po 79zł "made in japan" - wytrzymały 2 lata (przebieg niewielki).
Zamieszczone przez Hubertus7er
To ta sama marka.Zamieszczone przez xsilver
Ważne, żeby kupować sprzęty "Made in Japan", te "Made in EU" lub "Made in France to szajs(albo podróby). W kadecie te "francuskie" wytrzymały mi 3tys. km. z Gliwic do Raciborza wracałem na 3 garach.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Znajomy zamówił przepływkę Magneti Marelli do Audi a4 a w środku pudełka BOSCH ...zadowolenie było wielkie.Osobiście tego nie widziałem ale chyba by mnie nie okłamał ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)