-
Początkujący Użytkownik
Widze że nie tylko ja sie borykam z pamięcią fotela :/ Mam identyczny przypadek jak koledzy... Jak komuś uda sie z tym wygrać to niech to napisze na forum ;) Mi już radzili nawet z modułem komfortu że to jego wina...Sam niewiem, taka pierdółka a wkurza a przydało by sie ją mieć sprawną ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
W Jaki sposób wyciągnąć te przełączniki?
Czy muszę odkręcać fotel?
-
Vip
Vip
nie odkręć tą boczny plastik na fotelu tu gdzie jest przełącznik potem wypchnij przełącznik do góry
ciekawe czy czyszczenie pomoże zaraz biorę się za robotę tego
-
Zaawansowany Użytkownik
Wystarczy jak odkręcisz osłonę z lewej strony fotela.
Marek.
p.s.lekko się spóźniłem ;)
-
Vip
Vip
ok swój przełącznik właśnie wykręciłem mam na stole zaczynam operacje ciekawe czy pomoże :D
-
Początkujący Użytkownik
Relacjonuj na żywo ową operacje :D Hehe :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Jak ci idzie?
A tak swoja drogą to czy u was też przy zamykaniu szyby od pasażera trzeba trzymać guzik?
I jeszcze jedno jak silnik jest odpalony to naciskam krótko zamykanie szyber dachu i sam się zamyka a jak zgaszę to muszę trzymać. To normalne?;)
-
Vip
Vip
Już wyczyszczony mam parę fotek ale nie wiem czy są potrzebne bo to dość proste ogólnie wyglądał jakby coś się na niego wylało. Wyczyściłem go dokładnie ,ale powierzchownie nie wiem czy nie trzeba będzie odlutować tych blaszek i pod nimi tez wyczyścić ale to wyjdzie dopiero jutro gdy podłącze go do fotela.
co do szyb to u mnie cały czas trzeba trzymać guziczek tak samo z szyberdachem
-
Zaawansowany Użytkownik
Gdy naciśniesz tak krótko tik i puszczasz to też się nie domyka sama?
-
Vip
Vip
nie , zdarzyło mi się parę razy ze po jednym naciśnięciu pojechała sama ale to może 2 ,3 razy przez cały okres jak mam autko
Uprawnienia umieszczania postów