Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Robert Kubica na torze Poznań!

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez Marek760i
    znam sie znam jest to nędza na skale światową i nie ma sie co czarować, jest scieżka i nic wicej i mi nie pitol miszczu bo sie znasz jak swinia na gwiazdach a sie odzywasz, tor ten można porównac do lotniska w Smoleńsku jest pas ale zaplecza zero wstyd to pokazywać, jedź sobie do Brna albo na Slowakiaring to zobaczysz co to prawdziwy tor miszczu znawco torów. a zmknąć chca bo sie burza ci którzy pokupowali działki w okół toru za pól darmo dawno dawno i teraz im przeszkadza, bo głośno Co to za tor ze nie mozna po nim jeździć
    Po pierwsze - strasznie ciężko się czyta Twoje posty. Po kropce zdanie zaczyna sie z DUŻEJ litery. Inaczej Twój post wygląda jak jeden ciąg wyrazów.
    Po drugie- faktycznie Brno jak i Slovakiaring mają lepsze zaplecze ale nitka toru w Poznaniu należy do najlepszych w Europie- chodzi mi o trudność i technikę.
    Zaplecze w Poznaniu jest mizerne ale nie najgorsze więc nie ma co narzekać. Ja osobiście bardzo lubię jeździć po torze Poznań i średnie zapleczę mi nie przeszkadza. Zawsze może być lepiej ale ja wolę reklamować tor Poznań niż mówić , że jest do d...py.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F 01 G11
    Jak się nie zna niech się odzywa a błędy ma w, wiesz gdzie, to skoro taki jest super to gdzie te mistrze z tego toru?? Dzisiaj właśnie oglądałem superstoki to właśnie widać ich europejski poziom, zabezpieczają tyły jak trzeba i nikt mnie nie przekona do tego obiektu koniec gadki.

edit: Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie
    BMW sie nie psuje

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez Marek760i
    jak sie nie zna niech sie odzywa a błędy ma w, wiesz gdzie, to skoro taki jest super to dzie te miszcze z tego toru?? dzisiaj właśnie ogladałem superstoki to własnie widać ich europejski poziom, zabezpieczaja tyły jak cza, i nikt mnie nie przekona do tego obiektu koniec gadki
    Weź zrób sobię herbatkę , usiądź przed kompem i przeczytaj to co napisałeś. Czy coś z tego rozumiesz? Ja nie. Ale tak to jest jak się ma błędy ..wiesz gdzie ;)

Może kup "motór" i zacznij jeździć. Pokażesz nam jak się jeździ.
    Potrenujesz w Brnie czy na Slovakiaring i będzie z Ciebie "miszcz"
    Ja tam dalej będę pyrkał po "Poznaniu" ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Weź zrób sobię herbatkę , usiądź przed kompem i przeczytaj to co napisałeś. Czy coś z tego rozumiesz? Ja nie. Ale tak to jest jak się ma błędy ..wiesz gdzie ;)
    :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Marek760i : skąd się urwałeś?? chyba z zeszłorocznej choinki ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar dorka
    BMW
    E32 750i
    No to dorka nie wytrzymała :diabel2: Temat został zapodany przez moją osobę w innym celu I do jasnego gwinta proszę wrócić na prawidłowy tor dyskusji :D . Marku760i ja nie znam tego toru ale uważam ,że właśnie tym bardziej wśród ludzi związanych z motoryzacją powinna być chęć i możliwości uczynić ten tor czymś wyjątkowym ,nie powtarzalnym i unikalnym :D . I czy nie lepiej uczynić coś wspólnie aby ten tor zaczął tętnić życiem aby Poznań mógł np. mieć swoją wizytówkę na czołówce Tor w Poznaniu :D. Jeśli wszystko będzie się oceniać , że to nędza do d...y ,to może zrównać wszystko z ziemią i wtedy nie będzie nic do d...p bo nie będzie nic.I na tym dyskusje myślę za kończyć, a skupić się nad imprezą jaka ma się na tym torze odbyć. Poznaniaki macie duże możliwości zorganizoawania spociku ;D Osobiście życzę udanego spocika jeśli takowego zorganizujecie z udziałem na torze , oczywiście jako widzowie :D. No chyba, że ktoś ma wtyki na coś więcej
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Kolejne posty nie na temat będą kasowane
    Pewność na każdym kilometrze ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Porsche Cayenne Turbo S
    Cytat Zamieszczone przez sennapowieka
    Kolejne posty nie na temat będą kasowane

Popieram Cię Maćku!!!
    A kolega co ma takie a nie inne zdanie niech sobie je gdzieś indziej ujawnia. Jak dla mnie jestem obowiązkowo( jak wierny fan Formuly 1 no i Team-u Renault.
    Węć kto się pisze na SPOT-a?

1.drew-max750

Uprawnienia umieszczania postów