Po pierwsze - strasznie ciężko się czyta Twoje posty. Po kropce zdanie zaczyna sie z DUŻEJ litery. Inaczej Twój post wygląda jak jeden ciąg wyrazów.Zamieszczone przez Marek760i
Po drugie- faktycznie Brno jak i Slovakiaring mają lepsze zaplecze ale nitka toru w Poznaniu należy do najlepszych w Europie- chodzi mi o trudność i technikę.
Zaplecze w Poznaniu jest mizerne ale nie najgorsze więc nie ma co narzekać. Ja osobiście bardzo lubię jeździć po torze Poznań i średnie zapleczę mi nie przeszkadza. Zawsze może być lepiej ale ja wolę reklamować tor Poznań niż mówić , że jest do d...py.

Odpowiedz z cytatem

I do jasnego gwinta proszę wrócić na prawidłowy tor dyskusji :D . Marku760i ja nie znam tego toru ale uważam ,że właśnie tym bardziej wśród ludzi związanych z motoryzacją powinna być chęć i możliwości uczynić ten tor czymś wyjątkowym ,nie powtarzalnym i unikalnym :D . I czy nie lepiej uczynić coś wspólnie aby ten tor zaczął tętnić życiem aby Poznań mógł np. mieć swoją wizytówkę na czołówce Tor w Poznaniu :D. Jeśli wszystko będzie się oceniać , że to nędza do d...y ,to może zrównać wszystko z ziemią i wtedy nie będzie nic do d...p bo nie będzie nic.I na tym dyskusje myślę za kończyć, a skupić się nad imprezą jaka ma się na tym torze odbyć. Poznaniaki macie duże możliwości zorganizoawania spociku ;D Osobiście życzę udanego spocika jeśli takowego zorganizujecie z udziałem na torze , oczywiście jako widzowie :D. No chyba, że ktoś ma wtyki na coś więcej