Witam wszystkich:)
A poza tym gdzie znale¼æ pomoc w sprawie zakupu siódemki????Nie wiem do koñca z jakim silnikiem kupiæ zagazowan±...
Witam wszystkich:)
A poza tym gdzie znale¼æ pomoc w sprawie zakupu siódemki????Nie wiem do koñca z jakim silnikiem kupiæ zagazowan±...
Witamy. Wszystko zale¿y od tego jak czêsto bêdziesz u¿ytkow±l samochód. Jak sporadycznie to lepiej bez instalacji LPG. Je¶li jednak z instalacja wybierzesz to najlepiej dobra sekwencja.
A poza tym to sk±d jeste¶ kolego? Jak masz na imiê? Ile masz lat? Czym je¼dzisz obecnie? No i przede wszystkim witamy.Zamieszczone przez Byku21
Odno¶nie pytañ to zapraszam do lektury forum gdy¿ tak siê dziwnie sk³ada ¿e nie jeste¶ pierwszy u Nas, który o takie co¶ zapyta³ ;).
Wiêc tak,auto ma s³u¿yæ do codziennej jazdy...Poza tym jestem ze Skar¿yska Kamiennej(¶wiêtokrzyskie) i mam passata B4 1,9 TDI AFN oraz golfa II 1,8 RP
Witam. Polecam auto ze silnikiem M60 V8. Jednak od gazu ¿eby Ci kaszlu nie dostawala. PozdrawiamZamieszczone przez Byku21
Witam, mi³ej lektury i powodzenia w poszukiwaniach ;)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Witam :)
Niczym Feniks z Popio³u podrywa siê i unosi w oddali
Cze¶æ Byku ;D
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
Witam.
Witam :)