Takich to ja mam dwie sztuki ;)Zamieszczone przez mogewszystko
Właśnie w tym cały problem, że większość nowych laptopów nie ma coma![]()
Takich to ja mam dwie sztuki ;)Zamieszczone przez mogewszystko
Właśnie w tym cały problem, że większość nowych laptopów nie ma coma![]()
Panowie jutro dowiem się czy kolega ma jeszcze laptopa z com bo miał kiedyś ale nie jestem pewien czy go jeszcze ma.Nie mogę się do niego dodzwonić dzisiaj jutro podjadę do niego i napisze co i jak.Bo chętnie bym się do was przyłączył i podpiął pod kompa.Pozdrawiam
Pozdrawiam Tomek
Nic z tego niestety kolega pozbył się tego komputera ;(.Czekamy może Wiktor coś załatwi.Pozdrawiam
Pozdrawiam Tomek
NO a może tak dzisiaj spocik techniczny po 19:00 u Tomka w garażu??Ja i Wiktor no i Olo tam bedziemy ;)
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Do E38 mam kompa, tylko do E32 potrzebny jest COM...
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
To skoro masz do e 38 to podajcie jakiś termin i miejsce to będę się chciał zjawić.Chciałem się podpiąć i wszystko posprawdzać i ewentualnie coś niecoś poustawiać.Czytając wasze posty macie dobrą wiedzę anie tak jak mechanicy u których się wpinałem
Do Krakowa mam ok godzinki dojazdu ale to żaden problem .Czekam na info
Pozdrawiam Tomek
OK sprawa wygląda w ten sposób:
E38 do diagnostyki zapraszam dzisiaj wieczorem tak jak tiron napisał. Miejsce to na 90% parking pod C.H. Carrefour Zakopianka. Chętnych proszę o kontakt telefoniczny
E32 do diagnostyki zapraszam najprawdopodobniej w niedzielę wieczór, jeśli tylko instalacja DISa nie sprawi kłopotów. Będę informował w tym temacie oraz poprzez PW.
EDIT 04.07.2010: niestety nie dość, że nadal nie mam kompa z COMem żeby podpiąć E32 to na dodatek jak chciałem zdiagnozować E38 Witka okazało się, że na przejściówce na USB nie mogę się połączyć także póki co nie mogę Wam pomóc :(
Ostatnio edytowane przez Wiktor ; 07-01-2013 o 15:29
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.