Zamieszczone przez Anonymous
Zamieszczone przez Anonymous
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
do 7ka
http://www.mobile.de/SIDP5CMtt9g-15T...1111260700955&
Wydaje mi siê ze tu te¿ chyba tak jak klient chcia³ ale spotka³em du¿o shadowline po 98 z listwami tylnymi chrom
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
No Qubek powiem Ci szczere ¿e to moje by³e drewno troche brzydkie jest. Jak nieprzymierzaj±c kupa.
Wiêc olejus jak sobie za³atwie taka listwê to nie bêdzie naruszenie shadowline?? ;-)
jasne drewno wygl±da kiblowato a Evan ma zgodê na listwê chrom .
do Olejusa :mrgreen:
ta 7ka z ogloszenia to '97 wiec miala ja i tak dolozona..
na 99% shadowline seryjnie nie ma listwy.. :mrgreen: 99% bo nie mam na to dowodu.. ;-)
ja wole Shadowline wiec moje wszystkie chromy polakierowalem,zostala ta nad rej..ja tez polakieruje.. :!:
jak na 99% to pewnie nie by³o :mrgreen: bo ja tylko 50% ze by³o
Kupa czy nie kupa :mrgreen:, dla mnie to "drewno" wyglada po prostu jak br±zowy plastik i dlatego mi sie nie podoba. Niby wszystkie te listwy sa plastikowe, ale jakos pozostale lepiej udaj± drewno, chyba dlatego ze maj± inn± fakturê ni¿ to jasne.Zamieszczone przez EVAN CORTEZ
No ciemne drewno (plastik) jest ³adny. Co do listwy to mam nerki chromowane z przodu i mysla³em ¿e mo¿na nawi±zaæ listw± z ty³u do tego detalu.
Zobaczymy ;-)
Ja nie mam zielonej tapicery broñ mnie bo¿e... nigdy bym takiego auta nie kupi³.. a niebieska wygl±da... szkoda gadaæ kiedy¶ widzia³em e38 z bananowo niebiesk± tapicer±.. hmmm jak by to opisaæ jak to powedzia³ Anio³ w alternatywach jak kupa w trawie! :mrgreen:
chyba mnie przesladuje ten zielony kolor bo na zdjeciach na aukcji widze zielona deske i boczki wyra¼nie ró¿ni±ce siê od czarnej kierownicy :-D moze laptop miesza tak koloryZamieszczone przez Kronos