Zobacz wyniki ankiety: KTORE FELGI

Głosujących
36. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • ///Mki

15 41.67%
  • Breyton

21 58.33%
Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 93

Wątek: [19] ktore felgi na lato

Krzysiek sory ale wygladaja jak 17-calowe

EMKI !!!!!

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    EEE źle to wygląda :(
    Ale te co podałeś są genialne -> http://cgi.ebay.de/21-zoll-Breyton-S...QQcmdZViewItem
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Musial bys opuscic jeszcze przod bo stoi wysoko i bedzie miodzio.

Zaawansowany Użytkownik
    kurna no lubie Breytona, ale 19 cali to zdecydowanie za malo dla tej felgi - musza byc minimum 20 zeby dobrze wygladalo... tak szczerze mowiac to najlepsze byly te 20-tki, ktore miales w zeszlym roku :P

7ka
    Gość
    hehe...tak tak te 20" byly prawie idealne do e38... prosta linia ;)

Alpiny sa ponadczasowe i bardzo bardzo pasuja do lini e38...

eMki to chyba jedne z ladniejszych 19" i jak narazie one sa u mnie w rezerwie , a jak ktos madry powiedzial do lata moze sie wiele wydarzyc ;)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i

Ja stawiam na M-ki :] , w porownaniu z Breytonkami duzo lepiej wypadaja.

7ka abstrac***ac od kwestii wizualnej na breytonki bedziesz zmuszony ze wzgledu na szerokosc felgi zalozyc duzo szersze kapcie a nie zapominaj ze masz tylko niecale 200koni pod maska wiec beemka bedzie sie meczyc na takich "walcach", takze w kwestii technicznej M-ki tez maja u mnie + ;)

Osobiscie uwazam jednak ze oba wzory niezbyt pasuja do E38- ale wiadomo rozne sa gusta ;) jakby sie wszystkim to samo podobalo to byloby zbyt nudno na swiecie :D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

7ka
    Gość
    masz racje Bosie ;) ale ja bym na 10J i 11J zalozyl te same opony co na emki.. 255/285

ale nie zaloze bo tez mi nie leza Breytony...musialem zalozyc inaczej bym gdybal itp...

takze z tych dwoch rodzaji wybieram te trzecie Alpine :hah: (moze kiedys sie trafia) ale jak narazie jezdze na 17 zimowych,potem ja nic nie bedzie ciekawego... oczywiscie eMki beda na sezon 2008 ;)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Jasne oponki w tym romiarze tez wejda, ale efekt bedzie napewno nie na miare E38, no powiedzmy ewentualnie godny jakiegos Golfa 3 z oponkami na feli z "cyniarskim" :D ranciorem gdzie zeby nie trzec oponami o nadkola zbyt waska opona musi byc rozciagnieta na feldze, takze osobiscie odradzam :)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

7ka
    Gość
    Bosie...efekt bylby identyczny jak u macka777 ;) widzialem to na zywo i bardzo ladnie to wyglada,wiem o czym mowisz mi tez taki styl sie nie widzi ale w tym przypadku 255/285 naprawde miesci sie w granicach przyzwoitosci ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Breytony wymiatają ale wyglądają na strasznie małe. M'ki wyglądają spoko ale jednak trochę takie zbyt "łagodne" na e38 Najlepsze były by te co pokazał na 1 stronie AdamBMW.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów