tylnie mam czrne ledówki. dlatego chciałbym założyć dymki na przód to by sie zgrały. Foto jutro bo nie mam aparatu przy sobie.
tylnie mam czrne ledówki. dlatego chciałbym założyć dymki na przód to by sie zgrały. Foto jutro bo nie mam aparatu przy sobie.
nie widziałem Twojego auta ale ori to ori led ----> :x ja bym założył tył po lifcie z pomarańczowymi kierunkami , przód już masz. Zrób tak żeby Ci się podobało :) to najważniejsze
Własnie ledy są świetne. I nie zmieniłbym ich na nic innego. Dlatego szukam kierunków przednich pasujących do tyłu.Zamieszczone przez dealer25
staniu, ja też jestem zadowolony z ledów odmładzają auto wiadomo kwestia gustu jednym sie podoba innym nie jak dla mnie sa super
Gaz to śmierć a my nie chcemy uśmiercać naszych aut!!
Bardzo Mądry Wybór
Young CI nawet pasują te ledy , dobrze wyglądają razem z tymi czarnymi felami, jak już ledy to tylko dymione i kolor auta czarny:) Jak widziałem normalne jakoś nie pasowały do 7er ale to kwestia gustuZamieszczone przez young23
Długo myślałem na co zmienić ori pomarańczki przód i tak e38 kolor czarny.
Przód zamieniłem na białe dymione, boków nie ma dostępnych dymionych, więc kupiłem białe i przydymiłem (kupiłem białe na czarnej a nie białej podstawie, przez to w środku były ciemniejsze) tył ori z pomarańczem lekko przyciemniłem aby zgrać kolorem. Na koniec po lakierowaniu zrobiłem polerke lakierowanych lamp i kierunków. Jak dla mnie autko odmłodniało, prezentuje się lepiej. Usłyszałem troche krytyki że pomarańczki bla bla, ale na szczęście nie każdemu podoba się to samo.
Get Rich Or Die Tryin'
pokaz fotke jak możesz
Fotki zobaczysz w moim temacie powitalnym.
Pozdrawiam
Get Rich Or Die Tryin'
Pytanie, jakie powinny byc fabryczne kierunki przednie w E38 94r? Na necie widze mase klasycznych pomaranczowych, ale tez drugie tyle bialych (clear)... stad pytanie. U siebie mam biale, a jakie powinny byc oryginalnie?
Pomarańczowe.