Pietrek, kumplu tylko clear smoke
Pietrek, kumplu tylko clear smoke
Gaz to śmierć a my nie chcemy uśmiercać naszych aut!!
Bardzo Mądry Wybór
Zdecydowanie dymione, mam takie same jak Sylwekk
Musiałbym zobaczyc "na zywo"Zamieszczone przez sylwekk
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
To jest w sumie detal, na który uwagę zwrócił mi BOSS. Oryginalny kierunek jest jakby ciut większy i szczelniej (dokładniej) wypełnia otwór.
sylwekk, dokladnie wiec o co chodzi, mam wciagniete za bardzo :) ale tez nie wiem jak przypilowac, skoro kierunek i tak ma swoje prowadzenie na obudownie
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Ja to zrobiłem w taki sposób, że podpiłowałem kołek ustalający kierunek w błotniku tak, żeby kierunek dał się przesunąć na zewnątrz. Dodatkowo lekko przesunąłem lampy (również na zewnątrz). No i teraz leży to wszystko tak, jak powinno.
Dawid juz zamówiłem te co ma sylwek powiem ci ze do przed liftowej przy black hella clear by nie za dobrze wygladal za bardzo by sie wyroznialy a takie ori tylko smoke ladnie sie komponuja z lampa i jest jak nalezy
a jakby przyciemnić samodzielnie Ori pomarańczki?
a ja właśnie chyba zmienię swoje białe kierunki na pomarańczowe:) tył mam pomarańczowy po lifcie i boki tez. Pamiętam ze kiedyś na głównej stronie było ładne zdjęcie pomaranczowe kierunki + ringi.... i wyglądało to całkiem ciekawiea jakby przyciemnić samodzielnie Ori pomarańczki?
ja mam ringi ccfl i pomarańczki i właśnie nie wiem czy mi się podobają te kierunki. chyba wolałbym dymki.Zamieszczone przez dealer25
a swiatła tylnie jakie masz??Zamieszczone przez staniu
wrzuć foto jak masz jak świeca się ringi z takimi kierunkami