Kafarek - nie spłycaj... Doskonale wiesz, że nie chodziło mi o czas montażu jednego i drugiego i nie próbuj przekręcać tego co napisałem.
Nie neguję niczyjej wiedzy w temacie BavCProfRDS, ale to że jest ona spora nie usprawiedliwia poklepywania się po plecach i wciskaniu innym ludziom kitu. 2 TYSIĄCE JEST WZIĘTE Z SUFITU. To że kolega się postarał, wiedział co i jak wyciągnąć z tego auta oraz że sprzedaje to w całości nie znaczy wcale, że należy klękać, całować po stopach i prosić by przypadkiem nie podniósł ceny lub się nie rozmyślił że sprzedażą. Znaczy to jedynie, że ktoś kto to kupi będzie miał szczęście. I TYLKO TYLE. Btw, zestawy zazwyczaj sprzedaje się za sumę niższą niż suma poszczególnych elementów sprzedawanych osobno nieprawdaż?
I jeszcze jedno... Zauważyłem, że do tego zestawu (ogólnie, nie tego konkretnego) została dorobiona jakaś megahistoria i w zasadzie jest już legendarny, choć w mojej ocenie jest to jeden z kolejnych retrofitów nad którym spuszczać się będzie tylko sam właściciel i krąg wtajemniczonych. Dorabiacie do niego Bóg wie jaką teorię i próbujecie zaklinać rzeczywistość by ktoś w to uwierzył.
Podarowałbyś sobie te spekulacje i bzdury wyssane z palca?
Nie zauważyłem w tej dyskusji nikogo kto nie chciałby go mieć. Ja również chciałbym, ale nie za wszelką cenę.
To słowo tutaj nie pasuje. Jak ktoś pojedzie, kupi dobry sprzęt jakich wiele, poskłada to z głową to przy obecnej technice będzie on grał o wiele czyściej i lepiej niż ten "legendarny" BavCProfRDS.

Odpowiedz z cytatem