Kafarek - nie spłycaj... Doskonale wiesz, że nie chodziło mi o czas montażu jednego i drugiego i nie próbuj przekręcać tego co napisałem.

Nie neguję niczyjej wiedzy w temacie BavCProfRDS, ale to że jest ona spora nie usprawiedliwia poklepywania się po plecach i wciskaniu innym ludziom kitu. 2 TYSIĄCE JEST WZIĘTE Z SUFITU. To że kolega się postarał, wiedział co i jak wyciągnąć z tego auta oraz że sprzedaje to w całości nie znaczy wcale, że należy klękać, całować po stopach i prosić by przypadkiem nie podniósł ceny lub się nie rozmyślił że sprzedażą. Znaczy to jedynie, że ktoś kto to kupi będzie miał szczęście. I TYLKO TYLE. Btw, zestawy zazwyczaj sprzedaje się za sumę niższą niż suma poszczególnych elementów sprzedawanych osobno nieprawdaż?

I jeszcze jedno... Zauważyłem, że do tego zestawu (ogólnie, nie tego konkretnego) została dorobiona jakaś megahistoria i w zasadzie jest już legendarny, choć w mojej ocenie jest to jeden z kolejnych retrofitów nad którym spuszczać się będzie tylko sam właściciel i krąg wtajemniczonych. Dorabiacie do niego Bóg wie jaką teorię i próbujecie zaklinać rzeczywistość by ktoś w to uwierzył.

Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
widać dla Ciebie też
Podarowałbyś sobie te spekulacje i bzdury wyssane z palca?

Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
Jedni są za takim zestawem inni nie i każdy będzie bronił swoich tez
Nie zauważyłem w tej dyskusji nikogo kto nie chciałby go mieć. Ja również chciałbym, ale nie za wszelką cenę.

Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
będzie też słuchał muzy w b. dobrej jakości
To słowo tutaj nie pasuje. Jak ktoś pojedzie, kupi dobry sprzęt jakich wiele, poskłada to z głową to przy obecnej technice będzie on grał o wiele czyściej i lepiej niż ten "legendarny" BavCProfRDS.