kur..... sam bym kupił....
kur..... sam bym kupił....
Konto ma ZERO komentarzy, cena BARDZO atrakcyjna. Mam nadzieję, że towar dotrze do kupującego :D
~ wysłane poprzez Tapatalk
no cena b.dobra była Kolorek jak u mnie ciemny brąż jedynie osłona boczna nie ten kolorek gduż czarna
Jak German to Anna.
Jak kogoś interesuje to będę miał nie długo na sprzedaż kompletne wnętrze brązowe skóry,chyba ciut ciemniejsze,niestety manual,jest komplet cały,razem z wykładziną brązową i podsufitką beżową która szła w brązowych skórach,na razie auto stoi i czeka na rozbiórkę.
Plany: zawias -40/-40 + 18"...
Kiedyś tak było na allegro ,ze jeżeli wylicytowałeś przedmiot to sprzedający ma Ci go sprzedać . Więc sprzedawały się samochody po 1 pln i takie tam ;) Sprawa szła do sądu i kupujący wygrywał . Ja bym osobiście nie dawał za wygraną . Ew się przejechał do gościa po "odbiór osobisty "
PS. Sorry za OT
Na moje oko to próba wyłudzenia płatności z góry, ale trzymam kciuki za powodzenie transakcji, bo stołki w fajnym stanie i kolorze.
~ wysłane poprzez Tapatalk
Ja nie widzę tu próby wyłudzenia a jedynie odbiór osobisty - ciężko wtedy wyłudzić kasę. Nie ma opcji odbiór osobisty po przedpłacie w tej aukcji i kasy się nie wysyła. Może być problem jedynie jak poza allegro się ugada. Cena poprostu okazyjna i tyle ktoś będzie zadowolon :)
Jak German to Anna.
BMW Bavaria Electronic CD:
http://allegro.pl/bmw-bavaria-electr...164481547.html
Ma też cartridże(jak podaje w aukcji 3szt)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Ostatnio gdzieś widziałem sprawne z 3 wkladami na płyty za 200 więc to z aukcji chyba nie warto...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)