Ogłoszenia brak. Sporty w papie i suwane z kanapą za 500 dużo? :6:57:Zamieszczone przez mrekor
Ogłoszenia brak. Sporty w papie i suwane z kanapą za 500 dużo? :6:57:Zamieszczone przez mrekor
Czarne e32 w benzynie!
Wg mnie to bardzo dobra cena za taki zestaw.
A dla mnie to OKAZJA choć szkoda że nie są poliftowe i z pamięcią ;)
7er
Ogłoszenie brak tzn że dzwoniłeś i już sprzedane?Zamieszczone przez sz4l0ny
Pierwotna cena była 350. 500 to za dużo dla mnie żeby tak o sobie zmienić, bo nie mam parcia jakiegoś strasznego. Jakby były podłokietniki i pamięć u kierowcy to bym się skusił, ale jak mówię - nie zależy mi jakoś strasznie na sportsitze :)
Dzwonili od nas wczoraj, ale nie szło sie dogadać.Zamieszczone przez mrekor
Fotele są w naprawde dobrym stanie jeśli chodzi o stan oparcia i siedziska, zwłaszcza w tej cenie. Ten brak pamięci możnaby przeboleć, podudzie suwane jest - a to trudniej spotkać niż pamięć.
Nikt cie jakoś specjalnie do zakupu nie na mawia :D chętnych nie brakuje, zresztą jak sam widzisz.
Ten schowek na CD zastępujący leniuszek - przy braku podłokietników - tak jak w przypadku tych foteli, stoi w ASO za 1300 zł.
Tak tylko mi sie przypomniało :6:57:
Czarne e32 w benzynie!
Każdy mówi, że dobra cena ale czy ktoś kupi to nie wiadomo :)
P.S. avecezarave, skąd wiesz, że nie są poliftowe? Auto jest przed liftem ale fotele wyglądają na przekładane.
To nie ulega wątpliwości. Zwłaszcza patrząc na kolory reszty tapicerki, jak i stan całego auta i stan tych foteli.Zamieszczone przez mrekor
Zazwyczaj siedzisko i boczek są w tych fikołach starte na wiór, patrząc na te zdjecia przez moment miałem wrażenie że są przekładane z angola, stąd też brak pamieci w fotelu kierowcy.
Czarne e32 w benzynie!
Wydaje mi sie że w poliftowych fotelach szwy są wywinięte choć na własne oczy jeszzce nie wiedziałem takowych. Niemniej jednak za fotele w tym stanie warto zapłacić tą cenę. Osobiście nie szukam takich foteli bo mam zupełnie inną opcję w swoim aucie ale w przeciwnym wypadku kto wie :)Zamieszczone przez mrekor
7er
Mnie wystarczy jeden rzut oka na przyciski w tych fotelach i kwestie liftu i przed liftu mam jasną :6:57:
Przy tak słabych zdjeciach jednak trudno zgadywać!
Czarne e32 w benzynie!
Pamięć fotela
http://moto.allegro.pl/bmw-e32-e34-m...326115182.html