Strona 155 z 374 PierwszyPierwszy ... 55105145153154155156157165205255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,541 do 1,550 z 3752

Wątek: Rarytasy i gadżety do 7er

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Jak wszyscy mówią to ja też ;)

Piszesz, że licytacje na Świecie przekraczają grubo ponad dwa tysiące PLN... Liczmy wszystko jeden do jednego, jak niemiec czy belg zapłaci 600 jurków za taki zestaw to dla niego to będzie cały czas 600E, on tego nie przeliczy na PLN'y. Więc cena w Polsce na poziomie 2tys,- to lekka przesada.
    Panowie nie zaczynajcie od nowa kłótni.

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Przecież w tym zestawie tkwi cała siła kolekcjonerskiej legendy e32. Ten zestaw gra pewnie świetnie jak się w nim dłubnie, pod warunkiem wymiany głośników, bo te Nokie to jest bardzo niski poziom. No chyba, że to też wartość kolekcjonerska :)

W kążdym razie parę rzeczy bym chętnie pozmieniał w takim systemie, założył dobre głośniki i wtedy bym posłuchał, ale jak słyszę o tych wiązkach, tunerach itd to po prostu nie chce mi się grzebać, żeby to zakładać.

Musicie pamiętać, że w latach osiemdziesiątych sprzęt audio budowano w oparciu o zupełnie inne wytyczne niż dziś. Dlatego do dziś tacy audiofile jak ja kupują rarytasy z lat osiemdziesiątych i niszczą na spotach odsłuchowych sprzęt sklepowy za dziesiątki tysięcy :))

PS. Rozumiem, że wyznacznikiem jakości zestawu nie jest tylko bas oraz sopran :) tylko Diana Krall albo Marcus Miller.
    pozdrawiam Bartek

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Tuczi, czy Ty dasz sobie w końcu powiedzieć że pewne elementy są już nie do dostania? Nie można ich już kupić, bo nikt ich nie sprzedaje tudzież ich po prostu nie ma?
    A gdzie ja powiedziałem, że nie przyjmuję tego do wiadomości?

W Polsce po prostu nikt tego nie szanuje i nie ma pojęcia co do czego. Stąd taka świadomość.
    Czy ja powiedziałem, że nie szanuję? Powtórzę jeszcze raz większą czcionką (może będzie lepiej widoczne i zrozumiałe)

Ja tuczi77 pełny zestaw Bavaria C Professional RDS szanuję, lubię, cenię, wielbię, hołubię i (o zgrozo) chciałbym mieć kiedyś u siebie w aucie ale uważam, że żądanie za taki zestaw 2 tysiące PLNów jest zwykłym zdzierstwem i g.wno mnie obchodzi, że gdzieś ktoś kiedyś słyszał/widział/czytał, że takie pieniądze za to ktoś inny zapłacił. Tym bardziej w krajach do których nam daleko pod względem zarobków ;)

Przy odrobinie szczęścia, za niewiele większe pieniądze, można mieć jakieś zwłoki z rzeczonym zestawem w środku i go wyciągnąć samemu. Zapytaj Czarka ile zapłacił za białą 740iL ;)

Teraz to nasrałeś sobie w gacie. Nie widzę sensu dalszej dyskusji skoro przyrównujesz sprzęty sprzed 20 lat do tych obecnych...
    Oj Marek Marek... Wyrywasz zdanie z kontekstu i rzucasz w mnie ścierwem... Jakub napisał, że "będzie też słuchał muzy w b. dobrej jakości" co jak sam zauważyłeś jest kompletnym nonsensem, bo sprzętów z jakże różnych epok nie sposób porównywać - czy to się nam podoba czy nie.

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Qrcze Irek szkoda pary, tak się zdenerwowałeś...
    pozdrawiam Bartek

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Qrcze Irek szkoda pary, tak się zdenerwowałeś...
    Spoko oko, jestem spokojny :D

Chłopaki nawet nie zbliżyli się do czerwonego pola ;D

Banned
    BMW
    e4444
    Bo zaraz wrzuce sondę z chilloutem !!! ;)

Ciekawe kuśwa jakie radio sławny Krzychu ma w kadecie??
    Ostatnio edytowane przez mandrax1 ; 06-10-2012 o 22:12 Powód: chillout

Zaawansowany Użytkownik Awatar Norbert08
    BMW
    E32 735
    Biała 740il ta co "bez papierów" byla z "ameryki" ?

BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Norbert08 Zobacz posta
    Biała 740il ta co "bez papierów" byla z "ameryki" ?
    Pudło... ;)

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Ola boga co tu się wyprawia? I ty BEZI jeszcze nie grzmisz??? :-)
    Panowie widzę że zbyt często pada moja osoba w tej gorącej dyskusji. Za 740iL białą z Opola wybuliłem 4koła może dużo, może mało nie wnikam mi się opłacało :-)
    Co do zestawu C Prof RDS to powiem tylko tyle że mi się podoba jak to gra. Owszem dysponuję w garażu nowoczesnym sprzętem który z pewnością potrafi pięknie zagrać i wartość samych radioodtwarzaczy znacznie przewyższa cenę kolegi 750iL za zestaw, mimo wszystko jak wszyscy tu zgromadzeni dążę do oryginalności a jeśli chodzi o nagłośnienie to raczej nic nie przebije tego zestawu ze zmieniarką na 10 CD (dzięki Jakub :-) ). No chyba ze taki sam zestaw + pilot :-) :-) :-)
    Generalnie chłopaki nie ma się co spinać tylko trzeba szukać bo okazje cały czas się pojawiają. Żeby dolać oliwy do ognia to pochwalę się że mi zupełnie przypadkiem udało się taki zestaw wraz ze zmieniarką na 6 CD i interfejsem wyrwać za 500 zł z wysyłką :-) Można? Oczywiście że można pod warunkiem że sprzedający nie ma pojęcia co sprzedaje.
    Życzę wszystkim owocnych poszukiwań :-)
    [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/1048/dsc0188v.jpg[/IMG 7er

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    I tym miłym akcentem proponuję się nie wypowiadać w dalszym ciągu na ten temat. Jedni lubią rybki a drudzy akwarium i koniec kropka.

Uprawnienia umieszczania postów