grabol toś się naraził teraz![]()
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Nie jestem głupi (czy ktoś jest głupi bo sprzedaje taniej odemnie ?? ) po prostu po tyle sprzedaje .......... Sprzedałem już kilka bede miał wrzuce linka na forum najpierw i tyle troche inaczej handluje i nie kisze z towarem i tyle w temacie 6 lat handluje częściami do bmw więc wiem co to złom ...
Ostatnio edytowane przez bemka ; 19-09-2012 o 08:00
No błysnął na maxa :D:D:D:D:D:D:D:D:D teraz musi nam dopłacic po 700 zeta :)
Wiem coś o tym bo kupiłem pierwszy zbiornik własnie za 800 zł...zdjecia jakie dostałem na maila...cudo...czat ze sprzedającym...cudo...nawet rozmowa z pracownikiem sprzedającego,który z telefonem przy uchu zdawał mi relację jak wygląda zbiornik na zewnątrz i w środku...cuuuudoooooo...zapłaciłem 8 stówek bo jakoś uwierzyłem w te pierdoły...zbiornik,który otrzymalem nadawa się tylko na złom...nie pomogło ani spawanie ani lutowanie ani późniejsze klejenie...pomogło dopiero kupno zbiornika jak na linku za 2 tysiaki...nie pamiętam teraz ale być może kupiłem go od tego samego gościa bo tekst w ogłoszeniu jest prawie identyczny...tak czy inaczej zbiornik,który otrzymalem jest prawie nowy i w pięknym stanie...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
bemka ,moja oferta na zbiornik z diesla jest aktualna na 100%. Jak bedziesz miał w super stanie ,to biorę :)
\
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X
Mod Edit: Ja naprawdę jestem cierpliwy ale do czasu.Koniec OT w temacie, o zbiornik załóżcie inny temat:
@bemka: ze słownictwem troszkę sie zagalopowałeś ale daję ostatnia szansę :) ,
Pozdrawiam :)
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 19-09-2012 o 08:38
Gwint KW do E38 w dobrych pieniądzach
http://allegro.pl/zawieszenie-gwinto...629331860.html
Jeden amor nie ma regulacji twardości bo był w regeneracji i zmieniali tłoczysko
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms