Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3752

Wątek: Rarytasy i gadżety do 7er

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    Do końca tygodnia maly szok byc moze zrobie aukcja z czarnym kompletem drewna do e38 😉 chyba,ze zostanie u mnie...
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Cytat Zamieszczone przez tiron Zobacz posta
    Do końca tygodnia maly szok byc moze zrobie aukcja z czarnym kompletem drewna do e38  chyba,ze zostanie u mnie...
    Nie zostawiaj sobie tylko sprzedaj mi :)
    Ale koniecznie drewno do wersji z nawi 4:3 :)
    Pozdro.

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez pokolacji Zobacz posta
    Nie zostawiaj sobie tylko sprzedaj mi :)
    Ale koniecznie drewno do wersji z nawi 4:3 :)
    Pozdro.
    Drewno w 95% jest w stanie idealnym.Jedynie co to popękana jest część bezbarwnego na pokrywie popielniczki w tunelu środkowym i dlelikatne pęknięcia na lampkach tylnych.A tak to rączki,listwy,popielniczki drzwi,gałka,ramka navi itp są idealne.Ale tak jak wspomniałem póki co nie podejmowałem jeszcze decyzji czy zamieniam ze swoimi.Cały zestaw zawiera: 4xrączki czarne z ciemnym drewnem,3xlampki w tym czołowa czarna z drewnem ciemnym,4x listwy drzwi wersja krótka,3x listwy pod deską,1x tunel środkowy,1x uchwyt na kubki przód razem z tą zaślepką obok,1x panel navi 4:3 ,1x gałka zmiany biegów,2x popielniczki drzwi tył, 1x drewno pod nawiewem tylnym, 1x rączka podłokietnika tylnego, 2x drewno oparć foteli i 2x drewno na słupki boczne....chyba o niczym nie zapomniałem :)

Vip Vip Awatar Ronin
    BMW
    E38 730d E61 525d
    Drewno w 95% jest w stanie idealnym.Jedynie co to popękana jest część bezbarwnego na pokrywie popielniczki w tunelu środkowym i dlelikatne pęknięcia na lampkach tylnych.A tak to rączki,listwy,popielniczki drzwi,gałka,ramka navi itp są idealne.Ale tak jak wspomniałem póki co nie podejmowałem jeszcze decyzji czy zamieniam ze swoimi.Cały zestaw zawiera: 4xrączki czarne z ciemnym drewnem,3xlampki w tym czołowa czarna z drewnem ciemnym,4x listwy drzwi wersja krótka,3x listwy pod deską,1x tunel środkowy,1x uchwyt na kubki przód razem z tą zaślepką obok,1x panel navi 4:3 ,1x gałka zmiany biegów,2x popielniczki drzwi tył, 1x drewno pod nawiewem tylnym, 1x rączka podłokietnika tylnego, 2x drewno oparć foteli i 2x drewno na słupki boczne....chyba o niczym nie zapomniałem :)

To jeszcze napisz ile będziesz to cenił? ;D

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Ronin Zobacz posta
    To jeszcze napisz ile będziesz to cenił? ;D
    Oj nie mało ....takiego zestawu jeszcze nigdy nie widziałem ;)
    Ale póki co kombinuję jak tu dopasować -zbliżyć kolor od stolików do tego ....jak wypali to drewienko zostaje u TIRONA :D

Vip Vip Awatar Ronin
    BMW
    E38 730d E61 525d
    Oj nie mało ....takiego zestawu jeszcze nigdy nie widziałem ;)
    Dlatego też pytam, bo i ja podobnej oferty nie widziałem :)

Edit: Grabol swego czasu sprzedawał coś podobnego, z tym, że chyba same listwy drzwiowe i bodaj drewno tunelu. U Ciebie jest "full opcja" :D
    Ostatnio edytowane przez Ronin ; 23-06-2015 o 22:38

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Ronin Zobacz posta
    Dlatego też pytam, bo i ja podobnej oferty nie widziałem :)

Edit: Grabol swego czasu sprzedawał coś podobnego, z tym, że chyba same listwy drzwiowe i bodaj drewno tunelu. U Ciebie jest "full opcja" :D
    Dokładnie...Grabol miał wtedy jak pamiętam za 1000zł tzw. minimum drewna.
    Chyba pozostanie u mnie i może kiedyś uda mi się dopaść panel do 3strefy i stoliki w tym kolorze ....
    Inaczej-w niedzielę zrobię przymiarką u siebie jak to będzie wyglądać z moimi pomysłami dopasowania do reszty-jak będzie git to zostaje a jak nie to.....
    Tak czy siak nawet jak zostanie u mnie to rączki w drewnie i lampki wrzucę do działu sprzedam ;)

Uprawnienia umieszczania postów