Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
Tuczi, czy Ty dasz sobie w końcu powiedzieć że pewne elementy są już nie do dostania? Nie można ich już kupić, bo nikt ich nie sprzedaje tudzież ich po prostu nie ma?
A gdzie ja powiedziałem, że nie przyjmuję tego do wiadomości?

W Polsce po prostu nikt tego nie szanuje i nie ma pojęcia co do czego. Stąd taka świadomość.
Czy ja powiedziałem, że nie szanuję? Powtórzę jeszcze raz większą czcionką (może będzie lepiej widoczne i zrozumiałe)

Ja tuczi77 pełny zestaw Bavaria C Professional RDS szanuję, lubię, cenię, wielbię, hołubię i (o zgrozo) chciałbym mieć kiedyś u siebie w aucie ale uważam, że żądanie za taki zestaw 2 tysiące PLNów jest zwykłym zdzierstwem i g.wno mnie obchodzi, że gdzieś ktoś kiedyś słyszał/widział/czytał, że takie pieniądze za to ktoś inny zapłacił. Tym bardziej w krajach do których nam daleko pod względem zarobków ;)

Przy odrobinie szczęścia, za niewiele większe pieniądze, można mieć jakieś zwłoki z rzeczonym zestawem w środku i go wyciągnąć samemu. Zapytaj Czarka ile zapłacił za białą 740iL ;)

Teraz to nasrałeś sobie w gacie. Nie widzę sensu dalszej dyskusji skoro przyrównujesz sprzęty sprzed 20 lat do tych obecnych...
Oj Marek Marek... Wyrywasz zdanie z kontekstu i rzucasz w mnie ścierwem... Jakub napisał, że "będzie też słuchał muzy w b. dobrej jakości" co jak sam zauważyłeś jest kompletnym nonsensem, bo sprzętów z jakże różnych epok nie sposób porównywać - czy to się nam podoba czy nie.