Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3748

Wątek: Rarytasy i gadżety do 7er

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Marek, doskonale wiesz, że ceny na ebay.de w sumie znacząco nie różnią się od cen w PL poza jednym - tam kwoty podane są w €uro a nasze w PL
    Zadałem sobie tyle trudu by po obecnym kursie euro przeliczyć to na PLN ;)

1400 i 1100 to jednak nie jest 2000 nie sądzisz?
    Uważam że jak za samo radio, tuner, zmieniarkę i kable jak ja sprzedawałem to odpowiednia cena. Poza tym jeden kupujący miał w aucie odpowiednią wiązkę i wzmacniacz, a druga podłączyła to bez wzmacniacza na osobnych kablach.. I jak ktoś wspomniał wyżej nie gra to wtedy zafajnie..

To co opycha kolega 750iL to okazja cenowa moim zdaniem.. Kwestia jeszcze sprawności, ale to już odrębny temat..

Po 1. to nie wiem po co komu w jednym zestawie zmieniarka 6 i 10CD. Chyba się nieco zagalopowałeś z tym wycenianiem i podliczaniem.
    Wybór zmieniarki był przypadkowy. Pierwotnie występowały zmieniarki na 10CD Silverstona, później BMW wprowadziło zmieniarki na 6 CD i trzeba było dorobić interfejs, co więcej zaprzestano montować 10CD. Kable są bez zmian. Sumując ceny, liczyłem tylko jedną zmieniarkę ;)

Po 2. podajesz ceny przewodów, ale nie rozumiem po co??? Czy ktoś jak sprzedaje np. soft-close to sprzedaje osobno przewody i sam zamek? Bzdura.
    90% sprzedawanych radyjek na Allegro jest bez przewodów łączących, a samodzielnie praktycznie nie występują. Osobiście widziałem 3 razy przewody na allegro. W 2 przypadkach od razu kupiłem, w jednym chyba Paweł wziął? Nie pamiętam.. Oryginał jest chodliwy i bardzo trudno dostępny..

Po 3. 400zł za głośniki? Są ze złota czy jakiś celebryta trzymał je w rękach? Nie poniosło Cię przypadkiem? O_o
    Podawałem ceny z realoem i 56$ kosztuje jeden głośnik 40W nokii a potrzebne są w sumie 4 niskotonowe, 4 wysokotonowe i 2 średniotonowe.. Wiem że za tę kasę można dostać dobrego JBL'a czy coś innego, ale E32 to youngtimer i dając jakiś retrofit trzebarobić tak jak było z fabryki.. A tak było.. Nawet jak beznadziejnie gra.. to tak było :D
    Ostatnio edytowane przez Kafarek ; 06-10-2012 o 15:37

-----> www.e32.750i.pl <-----

Uprawnienia umieszczania postów