Zadałem sobie tyle trudu by po obecnym kursie euro przeliczyć to na PLN ;)
Uważam że jak za samo radio, tuner, zmieniarkę i kable jak ja sprzedawałem to odpowiednia cena. Poza tym jeden kupujący miał w aucie odpowiednią wiązkę i wzmacniacz, a druga podłączyła to bez wzmacniacza na osobnych kablach.. I jak ktoś wspomniał wyżej nie gra to wtedy zafajnie..
To co opycha kolega 750iL to okazja cenowa moim zdaniem.. Kwestia jeszcze sprawności, ale to już odrębny temat..
Wybór zmieniarki był przypadkowy. Pierwotnie występowały zmieniarki na 10CD Silverstona, później BMW wprowadziło zmieniarki na 6 CD i trzeba było dorobić interfejs, co więcej zaprzestano montować 10CD. Kable są bez zmian. Sumując ceny, liczyłem tylko jedną zmieniarkę ;)
90% sprzedawanych radyjek na Allegro jest bez przewodów łączących, a samodzielnie praktycznie nie występują. Osobiście widziałem 3 razy przewody na allegro. W 2 przypadkach od razu kupiłem, w jednym chyba Paweł wziął? Nie pamiętam.. Oryginał jest chodliwy i bardzo trudno dostępny..
Podawałem ceny z realoem i 56$ kosztuje jeden głośnik 40W nokii a potrzebne są w sumie 4 niskotonowe, 4 wysokotonowe i 2 średniotonowe.. Wiem że za tę kasę można dostać dobrego JBL'a czy coś innego, ale E32 to youngtimer i dając jakiś retrofit trzebarobić tak jak było z fabryki.. A tak było.. Nawet jak beznadziejnie gra.. to tak było :D