Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3752

Wątek: Rarytasy i gadżety do 7er

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez bemka Zobacz posta
    gratuluje fantazji ja takie zbiorniki mam srednio co 2 tyg po 300 pln
    Jasne...za 300 zł to takie na kilka mcy...ja właśnie kupiłem taki zbiornik i też dałem 2 tysiaki i wreszcie jestem zadowolony...nie musze teraz po kazdym tankowaniu sprawdzać czy leci ze zbiornika...miałem wątpliwości po zakupie ale jak zbiornik został dostarczony to okazało się,że praktycznie nówka...a te złomy za 300 zł z allegro to nadają sie tylko na szrot,zapęcherzone,pogięte pudła pełne rdzy wewnątrz i na zewnątrz.Ten z linka powyżej myśle,że jest wart takiej ceny...spokój na nastepne 10 lat...Takie moje zdanie.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 730d moje ex:e34 524td,e32 730,e39 525td,e38 728,e38 740,e38 740
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Jasne...za 300 zł to takie na kilka mcy...ja właśnie kupiłem taki zbiornik i też dałem 2 tysiaki i wreszcie jestem zadowolony...nie musze teraz po kazdym tankowaniu sprawdzać czy leci ze zbiornika...miałem wątpliwości po zakupie ale jak zbiornik został dostarczony to okazało się,że praktycznie nówka...a te złomy za 300 zł z allegro to nadają sie tylko na szrot,zapęcherzone,pogięte pudła pełne rdzy wewnątrz i na zewnątrz.Ten z linka powyżej myśle,że jest wart takiej ceny...spokój na nastepne 10 lat...Takie moje zdanie.Pozdrawiam.
    Arturo wlasnie dlatego wrzucilem ten link z tym bakiem.Wiemy jaki problem jest kupic bak w takim stanie jak w linku.Uwazam ze cena jak najbardziej ok patrzac na niektore baki po 900zl z aledrogo.

Uprawnienia umieszczania postów