Ja sprzedałem swoje radio C profesional ze wzmacniaczem Kafarkowi za chyba 400zł i kupiłem sobie radyjko Alpine plus tuba i wzmachol Blaupunkt, do tego oryginalne 10 głośników i jakość dźwięku była o wiele lepsza niż C profesional :)
Ja sprzedałem swoje radio C profesional ze wzmacniaczem Kafarkowi za chyba 400zł i kupiłem sobie radyjko Alpine plus tuba i wzmachol Blaupunkt, do tego oryginalne 10 głośników i jakość dźwięku była o wiele lepsza niż C profesional :)
Jakto manianę wszystko masz puszczone prawą stroną pod listwami pasażera aż do bagandy prawie :)
śmieję się ;)) kabelki cienkie strasznie dałeś . Ale ja i tak będe wszystko wywalał i robił on nowa więc dla mnie to nie problem . Ja jadę na dwa wzmacniacze + głośniki Hertz'a i Skrzynka blaupunkta :)
naklepaliscie trzy strony gdzie miały byc same linki. A ja tylko czytam i czytam. Smiac sie chce od tej całej dyskusji.
Cienkie kabelki bo jechałem na oryginalnych głośnikach, ale jak Ty lecisz tak na ostro to rzeczywiście przydadzą się KABLE a nie kabelki :)
czepiacie sie o cene Bavarii C Prof., a to że trzeba płacic po 8tys za RSy czy 6tys za Futury to jest OK? Też można sobie kupić dare RS które wyglądaja tak samo. Tak jak mozna sobie kupic jakies radio Alpine ktore bedzie gralo tak samo jak Bav. C Prof. Mnie taka cena za to radio nie dziwi. Jak komuś zależy na orginalności to na pewno bedzie wolał taką bavarie niz jakies Alpine z tubą w bagazniku nawet jesli to lepiej gra.
Nie wiem czy powinienem w tym dziale ale te felgi to można powiedzieć,że chyba i rarytasiki i gadżeciki :D obejrzyjcie wszystkie fotki http://www.finn.no/finn/torget/tilsa...nkode=37106315
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Tuczi, czy Ty dasz sobie w końcu powiedzieć że pewne elementy są już nie do dostania? Nie można ich już kupić, bo nikt ich nie sprzedaje tudzież ich po prostu nie ma?
A licytacje na całym świecie przekraczające grubo te rzeczone 2 tysie są też z dupy wzięte? Nie walcz z faktami. Tyle to kosztuje i nie jakiś Kafarek, Czarek, Bartek, Jakub czy Paweł te ceny ustala, tylko osoby biorące udział w dobrowolnej aukcji! Nie wykręcaj się też tym że to w USA, DE czy RUS aukcje są droższe bo tak.. To tyle kosztuje i nikt nie nakręca a już tym bardziej nie nabija w butelkę nikogo. W Polsce po prostu nikt tego nie szanuje i nie ma pojęcia co do czego. Stąd taka świadomość.
Teraz to nasrałeś sobie w gacie. Nie widzę sensu dalszej dyskusji skoro przyrównujesz sprzęty sprzed 20 lat do tych obecnych...
Jak wszyscy mówią to ja też ;)
Piszesz, że licytacje na Świecie przekraczają grubo ponad dwa tysiące PLN... Liczmy wszystko jeden do jednego, jak niemiec czy belg zapłaci 600 jurków za taki zestaw to dla niego to będzie cały czas 600E, on tego nie przeliczy na PLN'y. Więc cena w Polsce na poziomie 2tys,- to lekka przesada.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion