Szkoda ze listwy poszły wziął bym do swojej drugiej nie longa. ale za to kupilem dwa te bardzo tanie lustereczka dzięki koledzy :P Widzę że ten człowiek jest wiśnią a my jak szpaki pokolei obdziobujemy wisienki z tego drzewka :P
Szkoda ze listwy poszły wziął bym do swojej drugiej nie longa. ale za to kupilem dwa te bardzo tanie lustereczka dzięki koledzy :P Widzę że ten człowiek jest wiśnią a my jak szpaki pokolei obdziobujemy wisienki z tego drzewka :P
z gościem jest ogólnie niezłe zamieszanie, wysyła za pobraniem wszystko. Ja zamówiłem drewienko i pare gratów które widzę że się pojawiły na aukcjach i kto inny je zgarniał, po telefonie mówię że miały być dla mnie - okazuje się że jest jeszcze jedna e32 na części i ma wszystko x2![]()
Jak German to Anna.
Podjade sobie jutro do Pana i zobaczę co ma - z opisu widać ,ze ŁÓDŹ
W/W Pan opierdzielił moje listwy komu innemu wystawiając je w późniejszym czasie i ktoś je zalicytował. Umawiałem się inaczej !!!!! Widzę że też opierdzielił gałkę lewarka z mojego kpl. , wykładziny bagażnika też już brak. wrrrr ah. Na pocieszenie wysłał mi drewienka i deskę i radyjko.. Brak słów, mało konkretna osoba, nerwowa przez telefon - nakręcona, lekko ściemniacz. Komentaż po aukcji też mu wystawię odpowiedni do zachowania.
Jak German to Anna.
Kawałek Chrome-line w rozsądnej (chyba) cenie jak na nówkę
http://allegro.pl/show_item.php?item=2620527042
ja bym chcial zwrocic uwage na fakt ze po jakims czasie aukcje na alledrogo sie koncza, wedruja do archiwum badz sa usuwane i np przegladajac temat od poczatku, po jakims czasie nic konkretnego obejrzec nie mozna.. czasem jest napisane "elektrycznie regulowana kanapa" i wiadomo o co chodzi ale czasem jest "ciekawy kolor" i zonk.. fajnie by bylo wrzucac IMG zamiast aukcji, zainteresowani i tak zaczna przeszukiwac portale aukcyjne a po x czasu dalej bedzie wiadomo o co chodzi ;) tak moim skromnym zdaniem i na marginesie![]()
Gdyby przedni napęd był dobry, chodzilibyśmy na rękach!