Cytat Zamieszczone przez AdrianM
Najbardziej zależałoby mi na zadbanym egzemplarzu, bez tuningów, lub z jakimiś na poziomie (np obniżenie na dobrych częściach itp. wiecie o co chodzi). Chcę kupić samochód, nie coś co kiedyś było samochodem, a teraz jest tylko skarbonką, która zarośnie mi krzakiem(jak dużo beemek ze zdjęć z otomoto/allegro tych rzekomo okazji za 3500 hehe). Jeszcze mam takie pytanie czy są jeszcze jakieś konkretne strony w stylu otomoto/allegro gdzie bym mógł czegoś poszukać?
Niestety przy takich zakupach wzmożona ostrożność jest bardzo wskazana. Trzeba też pamiętać że te auta kilkanaście lat wstecz nie należały do tanich, stąd niemały odsetek tych pojazdów widział naprawde sporo.

Zakup 730i niestety zazwyczaj oznacza kompromisy, bo zdecydowanie brak w nich wyposażenia które szło wraz z większymi pojemnościami. Na pewno ktoś dopisze, że prawie wszystko da się dołożyć i jest to zgodne z prawdą, jednak ta zabawa do łatwych nie należy.

To dego dodać należy, że e32 R6 należały do najmocniej eksploatowanch, co czyni zakup zadbanego i nie zajeżdżonego egzemplarza dużo trudniejszym niż w przypadku 740i/750i.