Fajne zdjęcia, ale widać Supermen przy kobietach na baczność stoi ;D :P Czyżby ze strachu? :x :hihi:
Fajne zdjęcia, ale widać Supermen przy kobietach na baczność stoi ;D :P Czyżby ze strachu? :x :hihi:
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Dobrze robi :] Przy taaaaaaaakich kobietach ...Zamieszczone przez max mt
pozdrawiam Ekipę i czekam na więcej fotek zapowiedzianych przez Superpeople :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Tak jak obiecałam teraz ja zamieszczam swoją część fotek ze spotu ;)
W oczekiwaniu na resztę ekipy. Jednak po chwili musieliśmy zmienić miejscówkę bo przyczepił się do nas "zły człowiek" (tak o sobie mówił) coś więcej będzie wiedział l_mariusz ;)
No i tak po długich oczekiwaniach dotarły do nas kolejne osoby
Będąc w Sopocie nie można było odmówić sobie wejścia do Casina
Po tym jak udało nam się wygrać trochę kasy postanowiliśmy udać się do Grand Hotelu
Naszym ostatnim punktem spotkania była miła knajpka na plaży
Wszyscy w świetnych humorach, a to za sprawą Krista, który opowiedział przygodę z życia wziętą "o sześciu wideliczkach po obu stronach talerza"
No i jako deser chciałabym wam pokazać czym przyjechaliśmy na spota. Jak widać każde auto jest w innym kolorze i oczywiście każde z nich to "full opcja" ;D
I to by było na tyle z mojej strony. Chciałam wszystkim serdecznie podziękować za miłe spotkanie było naprawdę mega![]()
Oby więcej taki spotów w tak licznym gronie :D
Spot czerwonych Fiatów pińćset :]
fajne foty
Pewność na każdym kilometrze ...
Oby jak najwięcej i jak najczęściej takie spoty :D
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Miło popatrzeć :) Gratuluję spota i pogody.
Gra muzyka
Lilka ,świetne fotki,choc na jednym mam rozjeeeeeeeeechaną mine za to widać moje zrobione pazurki na spocik gD> .Aby wiecej takich spotkań.
Koniecznie! Pomorze musi pokazać że nie śpi ;DZamieszczone przez arla
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
postaram się dziś wrzucić fotki ze spotkania "mule" ;D ;D ;D
Komando ale żeś zatytułował.No,no ;D .Spotkanie małż :razz: Dla tych co nie byli,nie bedą wiedzieli o co chodzi.