jesli mam maly BC to jak bym chcial zalozyc duzy BC to musze oprocz duzego BC i manetki cos jeszcze dokupywac i cos kombinowac z wiazka czy wystarczy ze wepne BC w miejsce starego i przeloze manetke???
maly BC czyli ten z czasem data i temperatura
jesli mam maly BC to jak bym chcial zalozyc duzy BC to musze oprocz duzego BC i manetki cos jeszcze dokupywac i cos kombinowac z wiazka czy wystarczy ze wepne BC w miejsce starego i przeloze manetke???
maly BC czyli ten z czasem data i temperatura
Musisz się upewnić czy masz pełną wiązkę od BC, wyjmij obecny i zobacz ile masz przewodów jezeli dużo tj. ok 20 to możesz śmiało zakladać pełny BC.
Jeżeli jednak nie zadziała odrazu to bedziesz musiał w tej wiązce połaczyć dwa przewody ze sobą, jak znajdę rozpiskę to ci napiszę dokładnie które bo teraz nie pamietam.
Jak znam zycie i serie 7 to bedzie pełna wiazka ;) ale sprawdzic nie wadzi ;)
sprawdzilem dzis wiaske i ssie okazalo ze jest w niej duzo kabli czyli podejdzie duzy BC tylko ktore kabelki mam polaczyc gdyby nie dzialalo
Najlepiej jak go podłączysz i sprawdzisz co nie działa... powinno zadziałać choć może nie wszystko...
Dreams from Dreams - 7er...
Jeżeli nie będzie działało to musisz na 17 pin podać stałe +12V, pin 6 lub 9 bo nie pamietam który jest stały (kluczyk wyjęty ze stacyjki), musisz to sprawdzić.
Napisz jak zamontujesz bo jestem ciekawy.
Montowałem w kilku E34 i w zadnym nie chciało chodzić bez tej operacji.
oki jak tylko przeloze to dam znac tylko moze to troche potrwac
pozdro i dzieki
bedzie dzialac bo ostatnio sprzedalem pelen obc koledze co mial u siebie ten ubogi obc i wszystko dziala i jest sprawne
dla przykladu ja mam wiazke maxi dla prtzykladu np pod elektryczne i grzane fotele z tyłu.. mamn tez calosc pod centralny a tegoz nie mam :/