Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: Polerka lakieru - samodzielnie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Fajnie zrobione autko. A co do meczenia lakieru to bmw ma strasznie twardy lakier , to co jedzie na ostro lakier np w oplu nawet nie rusza bmw mam na mysli UC z megsa ze srednim padem . Zeby wyprowadzic ladnie lakier w bmw trzeba naprawde sie nameczyc .

Zaawansowany Użytkownik Awatar dOOm_PL
    BMW
    740iA individual;) / e36 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez technics Zobacz posta
    Fajnie zrobione autko. A co do meczenia lakieru to bmw ma strasznie twardy lakier , to co jedzie na ostro lakier np w oplu nawet nie rusza bmw mam na mysli UC z megsa ze srednim padem . Zeby wyprowadzic ladnie lakier w bmw trzeba naprawde sie nameczyc .
    Tylko pamiętaj, że w większości to już nie jest lakier BMW tylko klar ze sklepu z naprzeciwka:D:D

Kolego Martin81 dobrze widzieć kolejną e38 w navarraviolet w ładnym stanie:)
    Pozdrawiam
    Jade wolno ale ciagle przed toba:)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Cytat Zamieszczone przez dOOm_PL Zobacz posta
    Tylko pamiętaj, że w większości to już nie jest lakier BMW tylko klar ze sklepu z naprzeciwka:D:D

Kolego Martin81 dobrze widzieć kolejną e38 w navarraviolet w ładnym stanie:)
    Pozdrawiam
    Dziękować -również pozdrawiam :)
    Heh takie ''odgrzewanie kotleta''(tematu) to ja rozumię -co do #105 to ona ''ściera'' tylko przez chwilę ,a póżniej już tylko poleruje (technologicznie zaawansowana) -nie zrobiszz nią szkody-raczej poprawisz efekt -ewentualnie jak kolejnym razem użyjesz #205 to też będzie lepiej -to pewne ;)

Mam nadzieję ,że ze względu na aurę temacik trochę ruszy -pozdrawiam serdecznie :)

Uprawnienia umieszczania postów