Jeżeli chodzi o drobne ryski -zostały usunięte w ok 80% -teraz w słońcu nie widać tak tych kolistych rys -tylko miejscami-z pewnością byłby efekt lepszy po polerce mechanicznej :)

Co do wydajności - z przelanej do 250ml pojemniczka jednego z kosmetyków (używałem dwóch produktów) wykonałem polerkę na dwóch autach i jeszcze na co najmniej dwie starczy-przeliczając to na cenę do wykonania polerki na jednym aucie wynosi ona ok 8zł za jeden preparat :)
Jak widać cena jednego produktu na auto jest zbliżona do ceny pasty tempo :what:
Jednakże przestrzegam przed jej używaniem ,sam kilka lat temu też jej używałem,ale wtedy nie interesowałem się detalingiem ;)

Niżej zamieszcze filmiki instruktażowe - demonstracyjne jakie efekty można uzyskać dzięki kosmetykom ,których ja używam -w każdym bądź razie nie robię firmie reklamy -po prostu już przekonałem się o ich skuteczności :D

Oczywiście etap polerki na mojej 7er jeszcze się nie zakończył - jest kilka głębszych rys.
Lakier był bardzo zniszczony przez myjkę mechaniczną (podłużne rysy na masce , dachu i klapie bagażnika)to akurat wina poprzednich właścicieli - przestrzegam każdego użytkownika takiego mycia auta . Jak już myć to albo na myjni bezdotykowej, a najlepsze jest'' mycie na dwa wiadra''- czyli myjemy raz,spłukujemy ,zmieniamy wodę i myjemy drugi raz, po czym znów spłukujemy.
Pomyślicie ,że robię OT bo temat o polerce ,a ten wyskakuje z myciem auta ;)
Chodzi mi tylko o to ,że to podstawa rozpoczęcia detalingu auta i dbaniu o jego stan - jeżeli zadbamy na bieżąco o jego kondycję tym mniej wydamy na jego renowację , oraz będziemy mieć więcej gotówki w kieszeni na lepsze kosmetyki ,przez co lakier za każdym razem będzie wyglądać lepiej niż auta z salonu - mimo swojego wieku ;) W jednym zdaniu ''...tak jak umyjesz auto- taki będzie efekt końcowy polerki'' ;)

Jeżeli ktoś chce zacząć swoją przygodę z polerką ,bądź samym zabezpieczeniem lakieru ,ogólnie mówiąc z tematem detalingu samochodowego ,a nie jest do końca pewien jakiego kosmetyku/preparatu użyć służę pomocą ;)