kiedyś zmieniałem z takiego z małymi wyświetlaczami na taki z większymi i nic nie kodowałem auto z 95r
kiedyś zmieniałem z takiego z małymi wyświetlaczami na taki z większymi i nic nie kodowałem auto z 95r
BMW sie nie psuje
Przecież nie jest napisane, że MUSI BYĆ kodowanie, a MOŻE BYĆ POTRZEBNE.Zamieszczone przez Marek760i
Podepne się pod temat mam taki sam problem z klima ( na wtyku do sprężarki nie ma prądu ) auto z 99" roku , na zlocie w Ślesinie podłanczali mi pod kompa i wychodzilo pare blędów które po skasowaniu ponownie wracały , co do panela klimy to jest dziwnie jak mam włączone dwie funkcje to jest ok jak załącze jakąś trzecią funkcje to mrugają te zielone diody od sygnalizacji załączenia danej funkcji (mrugaja wszystkie zielone diody) ..........
Mam właśnie panel na zewnątrz więc pstryknę zdjęcia kabli może masz coś namieszane. Mam auto z 12/99
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
co do mojej klimy w zeszłym roku działała , czy przyczyną może być to że jakiś 3miechy temu demontowałem całą konsole miedzy innymi rozłanczałem panel klimatronika , podłączony jest raczj dobrze , czy trzeba go ponownie zakodować czy jak , a te diody mrugały zawsze a jak załącze czwartą funkcje to chwile pomrugaja i całkowicie gasną ...........
Nie wiem czy ma sens wrzucać fotki bo tych kabli jest multum.
Z tego co pamiętam nie da się pomylić gniazd bo wtyki nie pasują.
Najprawdopodobniej masz padnięty sam panel.
Jeżeli chodzi o zasilanie to jest to lewa czarna wtyczka na 3 piny.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!