Witam.
Dzi¶ mia³ miejsce kolejny ¶l±ski spot 7er.pl. Ty razem jako miejsce wybrali¶my parking przy CH D±brówka. Byli wszyscy którzy mieli byæ, a nawet wiêcej ;) (Ada¶ ³obuzie :P ). By³o sympatycznie jak zawsze, foty niebawem.
Witam.
Dzi¶ mia³ miejsce kolejny ¶l±ski spot 7er.pl. Ty razem jako miejsce wybrali¶my parking przy CH D±brówka. Byli wszyscy którzy mieli byæ, a nawet wiêcej ;) (Ada¶ ³obuzie :P ). By³o sympatycznie jak zawsze, foty niebawem.
14:30 i ju¿ po? ;)
Dawajcie foty, foty, foty![]()
Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci
Oj no ju¿, ze 2h ¿e¶my posiedzieli foty ju¿ ³adujê.
spocik super ;D nie wymienie po imieniu z racji krótkiej pamiêci :D frytki jednak by³y Ada¶ mam nadzieje ¿e nie mia³czy :hah: Dowiedzia³am siê bardzo du¿o w sprawie u¿ywania kabli, palików erotomani :hah: .Nie bêdê mowiæ co siê jeszcze dzia³o bo pos±dzona bêdê o demoralicaje forum :x Po za tym zbyt powa¿n± osob± jestem :DDDDDD .dziêkujê za mi³e przywitanie :D Mam nadziejê ,¿e uszy nie bol± :)
No i najwazniejsze bardzo bardzo dziêkujê za naklejkê :D Ada¶ mierzy³am , niestety naklejka za du¿a, muszê je¶æ du¿o kociego kebaba ¿eby mieæ taki jak ty brzuszek :hah:
Jeszcze raz ch³opaki by³o super :D Pozdrówka dla pañ :D
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
mia³³³³³³³³l ;D ;(Zamieszczone przez dorka
spokojnie jeszcze kilka spocików i bedziesz mia³a brzuszek jak prawdziwy posiadacz 7erZamieszczone przez dorka
JOE prosze o cenzure zdjêæ ;( moich i pani A (jej tam wogóle nie by³o ) cisza![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Dawajcie foty - nie wyg³upiajcie siê z cenzura ;D
Gra muzyka
Postaram siê.
ostatnie zdjecie powala - masz zdolno¶ci dyktatorskie JOE
aa i dziekuje za cenzure :what:
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Piêknie :D
Gra muzyka