To dobrze wiedzieć, bo ktoś próbował mi wcisnąć 3 pinowy od innego auta a więc jest możliwe, że to 3 pinowy od przed lifta i w aucie po liftingu nie będzie działał.
To dobrze wiedzieć, bo ktoś próbował mi wcisnąć 3 pinowy od innego auta a więc jest możliwe, że to 3 pinowy od przed lifta i w aucie po liftingu nie będzie działał.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
W miejsce 3pinowego (poiftowy bezstopniowy) nie da rady podlaczyc starego wentylatoraZamieszczone przez coboss
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Zamieszczone przez BOSS
Dokładnie. Nie mam takiej opcji. Nie uda się
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
A jeszcze miałem cień nadziei ;(
No trudno... teraz mam urwanie głowy w firmie i na szczęście jest chłodno jak znajdę czas to będę szukał usterki i zapewne innego wentylatora.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
No niestety jak mój rozebrałem to sie okazalo ze 3 magnesy w środku sie rozleciały;/ gdzieś czytałem na 7er.pl ze forumowicz wyjal 1 i działał ale 3 to juz chyba ze dużo xD no i do tego mialem padnięty rezystor...Zamieszczone przez sylwek7
Zakupiony juz nowy tak wiec mam spokoj na pare lat mam nadzieje.
Jezeli ktos bedzie potrzebował moj stary (obudowa czy cos to pisac na PW i wystawie na allegro czy nawet można odebrac osobiście) Moze to komuś sie jeszcze przyda...
Jade wolno ale ciagle przed toba:)
Miałem podobnie - 3 odklejone magnesy i upalony rezystor. Magnesy wklejone, rezystor zmieniony - śmiga jak złoto. :)Zamieszczone przez dOOm_PL
NIe pierd***!! 8/ ja uznałem ze fuszerki nie będę robił wiec kupiłem nowy;/ no nic posklejam teraz stary i pcham na allegro:p
Ano tak jest, panie kolego... I to nie jedyny zreanimowany wiatrak. O tym właśnie pisał Sylwek7. Nie wiem, czemu naprawę nazywasz fuszerką, skoro magnesy oryginalnie są wklejane. Mniejsza o to. Masz nowy, sprawny... Pozostaje się cieszyć. :)
Bo widzisz różne magiczne sztuczki robiłem przy e36 ale dla mnie e38 to inna bajka bo nie zniosę ze cos mi nie działa w mojej 7ce. Nie sadziłem ze sie to będzie kupy trzymało i nie chciałem tego rozbierać za jakiś czas dlatego dałem sobie spokój.
Został mi jakiś dziwny dźwięk przy ruszaniu (w innym założonym temacie) i roleta z tylu do zrobienia:) mam nadzieje ze nic nowego się nie zepsuje:)
No ale już trochę odbiegamy od tematu :P ja mam już przynajmniej spokój z wiatrakiem na jakiś czas:D
Jesli masz nowy oryginal to owszem bedzie spokoj ale jak made in china to lepiej zrob stary na ideal a sprzedaj ten "nowy"Zamieszczone przez dOOm_PL
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!