Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 16 z 16

W±tek: allegro ile mogê czekaæ na wp³atê

Vip Vip Awatar jarek88
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Sk±d
    Tomaszów Mazowiecki
    Blog
    20
    w przysz³ym tyg ale mnie pocieszy³e¶ :]
    zaraz napisze do niego rozumiem ¿e ja nie popisa³em sie na pocz±tku ale on te¿ teraz nie

joe white, temu z allegro powiedzia³em odrazu ¿e zadzwoni³ typ dawa³ tyle i tyle to ten bulwers ¿e on chce za tyle ile wylicytowa³
    co sie nie zgadza z tym co pisze na samym pocz±tku ??

[ Komentarz dodany przez: joe white: 18-06-2010, 12:04 ]
    Edytuj posty aby nie pisaæ jeden pod drugim.

I mia³ racjê ¿e siê wkurzy³, aukcja klepniêta a ty mu mówisz NIE.

Co krêcisz? No to ¿e najpierw niby sprzeda³e¶ czê¶æ komu innemu ale potem siê okazuje ¿e jednak nie sprzeda³e¶ bo tamten zrezygnowa³.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    E46 328Ci
    Sk±d
    Wroc³aw
    Cytat Zamieszczone przez jarek88
    joe white, temu z allegro powiedzia³em odrazu ¿e zadzwoni³ typ dawa³ tyle i tyle to ten bulwers ¿e on chce za tyle ile wylicytowa³
    No i mia³ racjê. Dlaczego mia³ p³aciæ wiêcej skoro wystawi³e¶ na licytacjê a on zakupi³ w takiej cenie... Proponujê, ¿ebys zakoñczy³ ten temat a na przysz³o¶æ podchodzi³ bardziej powa¿nie do transakcji. Mnie zawsze doprowadza³o do k..wicy jak kupi³em co¶ na allegro, cieszy³em siê ¿e wyrwa³em w dobrej cenie, a typ mi mówi ¿e sprzeda³ komu¶ innemu, albo go cena nie zadowala. To po chu...steczkê wystawia³ za tyle albo BezCenyMin?

Pozdr

Jeszcze do pierwszego posta - ham ;)

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Cytat Zamieszczone przez Supermen
    Jak Ty mu wystawisz to on Tobie równie¿ wiec siê zastanów. Poczekaj jeszcze trochê. Zg³o¶ sprawê na allegro albo wystaw ponownie.
    Ja mam to g³êboko gdzie¶ i walê negatywy a¿ mi³o. Mam wystarczaj±co dobre konto aby sobie na to pozwoliæ a jak kogo¶ negatywy interesuj± to zawsze mo¿e przeczytaæ za co s±.

Wed³ug mnie ten sposób wystawiania komentarzy jaki ma Allegro jest kompletn± bzdur± i jest bezsensowny. Sprzedawca ³amie kompletnie regulamin, allegro i opis aukcji a jak zgarnie negatywa to od p³aca tym samym. Samo Allegro mimo dowodów jest bierne. Wiêc jaki sens maj± te komentarze??
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Vip Vip Awatar Marecki7er
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Sk±d
    Wroc³aw
    1. ¬le post±pi³e¶ z tym ¿e chcia³e¶ sprzedaæ komu¶ innemu, wygranie aukcji na allegro to forma umowy, a umowa to umowa.
    2. Zadzwoñ do niego i zapytaj kiedy ma zamiar wys³aæ pieni±dze, bo jak masz czekaæ jeszcze tydzieñ to wolisz go sprzedaæ w tym czasie.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Siudmy Irl
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    E38 728i
    Sk±d
    IRL
    Zrobiles goscia w balona, teraz on odgrywa sie na Tobie, z tym ze on ma powod. Teraz wychodzi na to, ze robisz ich obydwu. Kolego po co zakladasz taki temat, w ktorym sam sie kompromitujesz. Zagrales bardzo nie fer, ciekawe jak by Ciebie ktos tak wystawil, czy bylbys szczesliwy.Tlumaczenie,ze byles w pracy jest smieszne, sa tam regoly i powinnes je znac.Tak sie nie robi!!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •