Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: allegro ile mogę czekać na wpłatę

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    w przyszłym tyg ale mnie pocieszyłeś :]
    zaraz napisze do niego rozumiem że ja nie popisałem sie na początku ale on też teraz nie

joe white, temu z allegro powiedziałem odrazu że zadzwonił typ dawał tyle i tyle to ten bulwers że on chce za tyle ile wylicytował
    co sie nie zgadza z tym co pisze na samym początku ??

[ Komentarz dodany przez: joe white: 18-06-2010, 12:04 ]
    Edytuj posty aby nie pisać jeden pod drugim.

I miał rację że się wkurzył, aukcja klepnięta a ty mu mówisz NIE.

Co kręcisz? No to że najpierw niby sprzedałeś część komu innemu ale potem się okazuje że jednak nie sprzedałeś bo tamten zrezygnował.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Cytat Zamieszczone przez jarek88
    joe white, temu z allegro powiedziałem odrazu że zadzwonił typ dawał tyle i tyle to ten bulwers że on chce za tyle ile wylicytował
    No i miał rację. Dlaczego miał płacić więcej skoro wystawiłeś na licytację a on zakupił w takiej cenie... Proponuję, żebys zakończył ten temat a na przyszłość podchodził bardziej poważnie do transakcji. Mnie zawsze doprowadzało do k..wicy jak kupiłem coś na allegro, cieszyłem się że wyrwałem w dobrej cenie, a typ mi mówi że sprzedał komuś innemu, albo go cena nie zadowala. To po chu...steczkę wystawiał za tyle albo BezCenyMin?

Pozdr

Jeszcze do pierwszego posta - ham ;)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Supermen
    Jak Ty mu wystawisz to on Tobie również wiec się zastanów. Poczekaj jeszcze trochę. Zgłoś sprawę na allegro albo wystaw ponownie.
    Ja mam to głęboko gdzieś i walę negatywy aż miło. Mam wystarczająco dobre konto aby sobie na to pozwolić a jak kogoś negatywy interesują to zawsze może przeczytać za co są.

Według mnie ten sposób wystawiania komentarzy jaki ma Allegro jest kompletną bzdurą i jest bezsensowny. Sprzedawca łamie kompletnie regulamin, allegro i opis aukcji a jak zgarnie negatywa to od płaca tym samym. Samo Allegro mimo dowodów jest bierne. Więc jaki sens mają te komentarze??
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    1. Źle postąpiłeś z tym że chciałeś sprzedać komuś innemu, wygranie aukcji na allegro to forma umowy, a umowa to umowa.
    2. Zadzwoń do niego i zapytaj kiedy ma zamiar wysłać pieniądze, bo jak masz czekać jeszcze tydzień to wolisz go sprzedać w tym czasie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Siudmy Irl
    BMW
    E38 728i
    Zrobiles goscia w balona, teraz on odgrywa sie na Tobie, z tym ze on ma powod. Teraz wychodzi na to, ze robisz ich obydwu. Kolego po co zakladasz taki temat, w ktorym sam sie kompromitujesz. Zagrales bardzo nie fer, ciekawe jak by Ciebie ktos tak wystawil, czy bylbys szczesliwy.Tlumaczenie,ze byles w pracy jest smieszne, sa tam regoly i powinnes je znac.Tak sie nie robi!!

Uprawnienia umieszczania postów