Opje KOMFORT START mialy wszystkie E38 z silnikami benzynowymi M62 lub wieksze czyli uogoniajac kazda 735 740 750 po 96rZamieszczone przez kataniarz
Opje KOMFORT START mialy wszystkie E38 z silnikami benzynowymi M62 lub wieksze czyli uogoniajac kazda 735 740 750 po 96rZamieszczone przez kataniarz
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Tak samo to wyczaiłem u mnie przez przypadek zleciały mi palce z kluczyka :)Zamieszczone przez max mt
A co do tego odpalania na KOD to jak to jest dokładniej może ktoś objaśnić ? Wpisujemy CODE i co następnie od razu odpał ?
EDYTUJ KOLEGO POSTY
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
Coś w tym stylu poszukaj w temacie "triki" :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Napewno poliftowa benzyna- 735i, 740i, 750i, Te muszą to mieć w standardzie.
Funkcja CODE jest po to żeby auto nie zapaliło jeżeli uaktywnisz tą funkcję, taki dodatkowy immobilizer.Zamieszczone przez Silent
no domyślam się :D a co jak źle wpiszesz pare razy? jest jakis kod puk ;DZamieszczone przez lockbud
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
chyba nie ma, kiedyś próbowałem i z 30 razy wpisywałem błędny kod i nic się nie zablokowałoZamieszczone przez Silent
wtedy auto wybuchnieZamieszczone przez Silent
![]()
Kiedy ogarnia Cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie...
Odświeżając temat ktoś posiadając tą funkcję przerabiał to na uruchamianie z przycisku?
Chętnie zapodałbym to u siebie.