Witam,
orientujecie sie ile kosztuje "srednio" chlodnica do 735?
Goscie z serwisu "znalezli" mi Beru za ~1100, orginal za ~1600 a w innym miejscu jakies dunskie byly za 600-700.
Robia mnie w jajo?
Witam,
orientujecie sie ile kosztuje "srednio" chlodnica do 735?
Goscie z serwisu "znalezli" mi Beru za ~1100, orginal za ~1600 a w innym miejscu jakies dunskie byly za 600-700.
Robia mnie w jajo?
Pozdrawiam
Gwozdziu
------------------------------------------------
Orginal to koszt rzedu 600zł nie wiem kto je robił ale behr jak dla mnie jest godny orginalu.
klik
pozdrowienia dla gosci z serwisu ;)
chyba to bedzie pocalunek smierci dla nich... tylko nie wiem jeszcze gdzie indziej pojechac ale znajde cos, chyba, ze ktos z Was zna w okolicach Krakowa jakis serwis;Zamieszczone przez MiBhell
dzieki za linke, czasem najprostsze rozwiazania nie przychodza do glowy
Pozdrawiam
Gwozdziu
Zobacz jeszcze coś takiego...
http://moto.allegro.pl/item289302303...nica_nowa.html
Ja kupiłem do E34 do klimy taką podróbkę i śmiga już 2 lata :)
Dreams from Dreams - 7er...
orginal kosztuje 600 zl i mozna go kupic w kazdym sklepie motoryzacyjnym bo chlodnice do bmw robi behr. a orginal chlodnicy w serwisie jest duzo drozszy ale to jest behr tylko ze behr ze znaczkiem bmw kosztuje 1600 zl. kup behr'a i bedziesz mial orginal. tylko sprawdz jaka dokladnie masz chlodnice bo do mojej 740 sa dwa rodzaje. nie wiem jak to jest w 735 ale przed zakupem dowiedz sie jakiej dokladnie potrzebujesz.
P.P.K.K
kolego hrabia ale dałem linka do ETK a na etk sa ceny w $ które pokrywaja sie w 98% z cenami polskimi po przeliczeni $ po aktualnym kursie co daje kwote rzedu niecałych 600zł! Nie chce mi sie dzwonic do bawari ale jestem przekonany ze ta cena jest realną. Zreszta zawsze sugeruje sie cenami z ETK i zawsze sa one zblizone do serwisowych.. w 98% :DZamieszczone przez hrabia81
pzdr
Zamieszczone przez Pablo_gl
Polecalibyscie takie chlodnice (czyli tak naprawde No-Name?). Przy klimie nie mialbym wielkich obaw ale chlodzenie motoru to jednak wazna rzecz i troche sie obawiam wstawic cos w ciemno...
Pozdrawiam
Gwozdziu
To już zawsze trzeba wybrać samemu... to jedynie alternatywa dla regeneracji czy używki...;) Ja założyłem i śmiga a nie jest to jakiś wybitnie skomplikowany element :D
Dreams from Dreams - 7er...
zadna rgeneracja czy uzywka! bo kasy wydasz a za pół roku bedziesz mial to samo! to juz lepiej kupic nowy no name! to jesat moje zdanie.