Gdzieś w testach na prawo jazdy było takie pytanie i odpowiedź brzmiała tak, że w przypadku gdy auto stoi bez tablic rejestracyjnych można je odholować...Zamieszczone przez cursor
Gdzieś w testach na prawo jazdy było takie pytanie i odpowiedź brzmiała tak, że w przypadku gdy auto stoi bez tablic rejestracyjnych można je odholować...Zamieszczone przez cursor
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Kup sobie jakiegoś malucha za 100zł i go tam postaw na stałe :D
Być może podjechał po niepełnosprawne dziecko czy żonę... Poprostu krew mnie zalewa gdy słyszę, że ktoś się dobiera do nie swoich aut. Bez różnicy czy te auto rysuje, czy obkleja jakimiś naklejkami czy przebija opony... Bez względu czy to BMW, skoda czy dełu tico... Nie ma co się bawić w Strażnika texasu i niszczyć ludziom samochody, od pilnowania porządku są specjalne służby, a za takie zabawy można dostać słusznie nóż pod żebra albo mocny wpier... Mam znajomego, gość ma wszyte jakieś tam płytki tytanowe w ciało, na niepełnosprawnego nie wygląda - uwierz. Ale nim jest i ma prawo np. do parkowania na takich miejscach nie zważająć na opinię świadków...Zamieszczone przez beatles86
Jak byś się poczuł gdyby jakaś banda mocherów Ci obkleiła auto albo porysowała bo się nasłuchały stereotypów o naszej marce i później były by dumne, że jednego "bandziora" mniej
tak samo mochery (przykład) mogą pomyśleć o każdym z nas jak Ty pomyślałeś o tamtym gościu, że nie jest niepełnosprawny.
Chcemy pomóc osobom niepłenosprawnym - nie parkujmy na miejscach dla nich przeznaczonych zamiast niszczyć samochodów postawionych na takowych miejscach.
Zamieszczone przez tuczi77
na maluchu mozna jeszcze napisac ze to miejsce parkingowe nalezy do pana mochera.
P.P.K.K
Teraz przeczytałem cały post i widze że hasło z maluchem już padłe - coś też ktoś pisze że starsz usunie jak ma znamiona wraka, hmm za 100zł mozna kupił ładnego maluszka, myj go co jakiś czas i nikt sie nie przyczepi bo za gościem ale nikt nic nie zrobi :)
Jak Ci ktoś uszkodzi samochód będziesz wiedział kto ;)
Musisz troszkę popracować nad opinią złego posiadacza BMW, który jest członkiem jakiegoś gangu w tedy takie Bogdany nie będą robiły szumu ;D ;D ;D
Czyt. półżartem ;) ja bym się uparł aby policja walnęła gościowy mandat za bezpodstawne wezwanie służby.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Nie zniszczyłem żadnego auta w ten sposób taką naklejkę daje się odklejać bo zrobiłem to na szybie. Po prostu oznaczyłem facetowi auto bo skoro jest niepełno sprawny to musi posiadać taką naklejkę i kartkę wkładaną za szybę (sprawdź na aucie znajomego). Poza tym w odległości 100m. jest parking tyle że płatny 2zł. A koleś był burakiem bo po prostu śmiał się w oczy z tego że zajął komuś niepełnosprawnemu miejsce zamiast przejść się te 100m do urzędu. Komuś o kulach lub na wózku będzie łatwiej pokonać 100m pod górkę. Zdrapał naklejki z szyby w 10 min i pojechał.(nic nie zniszczyłem)Zamieszczone przez positiv
Na szczęście ma się to zmienić za jakiś czas i będzie za to mandat.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Im wyższa kwota mandatu tym lepiej :]Zamieszczone przez cursor
To się wtedy mówi: proszę o podanie numeru legitymacji i nazwiska i na jakiej podstawie prawnej mam przestawić samochód. Niektórzy niebiescy nadal myślą, że żyją w czasach gdy mowiło się do nich "panie władzo".Zamieszczone przez Dzuda
Ja miałem inną sytuację - jechałem prawidłowo drogą z pierwszeństwem i miałem zamiar skręcić w lewo. Dwóch niebieskich wyjeżdżało z tej podporządkowanej i też chcieli skręcić w lewo - czyli wbić się zaraz za mną. Nie zwrócili uwagi, że mam włączony kierunkowskaz, a ja w ostatniej chwili skręciłem i by mi przyhaczyli tył, bo byli przekonani, że z prędkością 60 km/h to się nie skręca 90 stopni. No i się wkurzyli, zawrócili i za mną. Dogonili mnie, kazali się zatrzymać i powiedzieli, że mam płacić mandat. :D Wyśmiałem ich, a oni na to, że nie będę miał życia w Siemianowicach, bo mnie każdy patrol będzie zatrzymywał. Odpowiedziałem im, że są za ciency w uszach i pojechałem dalej bo straciłem ochotę na rozmowę. Trzeba tępić samowolę bo samowola to bezprawie, a oni mają stać na straży prawa.