Cytat Zamieszczone przez beatles86
Pewnego razu upomniałem faceta który parkował na takim miejscu, pytając czy jest niepełnosprawny a on mi na to jestem (a na bank nie był) odpowiedziałem mu ,że chyba umysłowo coś tam rzucił pod nosem. Jak wrócił to miał pięknie oklejoną skodę w 3 niebieski wózki .
A co do twojego sąsiada to lej na niego ciepłym moczem.
Być może podjechał po niepełnosprawne dziecko czy żonę... Poprostu krew mnie zalewa gdy słyszę, że ktoś się dobiera do nie swoich aut. Bez różnicy czy te auto rysuje, czy obkleja jakimiś naklejkami czy przebija opony... Bez względu czy to BMW, skoda czy dełu tico... Nie ma co się bawić w Strażnika texasu i niszczyć ludziom samochody, od pilnowania porządku są specjalne służby, a za takie zabawy można dostać słusznie nóż pod żebra albo mocny wpier... Mam znajomego, gość ma wszyte jakieś tam płytki tytanowe w ciało, na niepełnosprawnego nie wygląda - uwierz. Ale nim jest i ma prawo np. do parkowania na takich miejscach nie zważająć na opinię świadków...

Jak byś się poczuł gdyby jakaś banda mocherów Ci obkleiła auto albo porysowała bo się nasłuchały stereotypów o naszej marce i później były by dumne, że jednego "bandziora" mniej

tak samo mochery (przykład) mogą pomyśleć o każdym z nas jak Ty pomyślałeś o tamtym gościu, że nie jest niepełnosprawny.

Chcemy pomóc osobom niepłenosprawnym - nie parkujmy na miejscach dla nich przeznaczonych zamiast niszczyć samochodów postawionych na takowych miejscach.