Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 55

Wątek: Reakcja policji na miejsca parkingowe

Vip Vip Awatar Johnny_Bravo
    BMW
    750i
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO
    "...a to Polska właśnie"

a autko lepiej przestaw bo idiota ci porysuje,wybije szyby,poprzebija opony albo podpali bo tacy są niestety sąsiedzi :razz:

o tym samym pomyślałem

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F 01
    Mam paru znajomych psów i zawsze rozmawiamy sobie o pierdołach i takie tam, i właśnie razu pewnego pruszyłem temat parkowania, twój przypadek jest śmieszny olej typa, ale jezeli chjodzi o miejsca koperty dla np inwalidów przed domami towarowymi typu REAL czy MAKRO idt tez możesz śmiało stawać nikt Ci nic nie zrobi bo to wymysł sklepów
    BMW sie nie psuje

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Wiesz na parkingu dla inwalidów nigdy nie parkuje.Była reklama w waw i do mnie przemawiała.

"Zabrałeś mi miejsce,weź moje kalectwo"....

Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Ktoś się spotkał z takim przypadkiem?
    Ja się spotkałem. W bloku gdzie mieszkają rodzice od Magdy (żona) mieszka pewna szurnięta kobita. Ma grupę inwalidzką. Pewnego dnia na parkingu pojawiło się miejsce dla inwalidy i ona je ostro okupuje machając na prawo i lewo zaświadczeniem. Co się okazało po interwencji w administracji (nie będę tłumaczył co i jak bo szkoda słów), kobita postawiła sobie sama znak (a konkretnie tabliczkę pod znakiem parkingu) i uzurpuje sobie prawo do miejsca parkingowego zasłaniając się zaświadczenie o niepełnosprawności.
    Chore? Chore i to bardzo. Administracja nie pobiera od niej opłaty za te miejsce, za to sąsiedzi muszą się wiecznie użerać z idiotką.
    Łukasz, nie parkuj tam bo ten koleś narobi ci szkód i potem będziesz miał niepotrzebne stresy. Co z twego że będzie jego wina i że ci kasę oddadzą ale nerwy niezapłacone.
    Niesyty polskie realia osiedlowa są takie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F 01
    nie chce żebyś tam stawał na tych miejscach ale masz do tego prawo tym bardziej do stawania pod blokiem gdzie chcesz, o to mnie chodzi
    a nawiasem mówiąc pod niektórymi marketami jest pół parkingu dla niepełnosprawnych
    BMW sie nie psuje

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    No niestety prawda jest taka że tego typu oszołomów jest pełno.

Jeżeli nie masz co robić z wolnym czasem to walcz z dupkiem bo mu się należy zimny prysznic, że nie jest pępkiem świata. Przypilnuj to miejsce co go złapiesz na gorącym jak Ci będzie auto uszkadzał. Każdą konfrontację z nim staraj się jakoś nagrać (może będzie jakiś nowy gag na yt ;D ).

Albo co jest bezpieczniejsze odpuść bo za chwile będzie temat jak udupić sąsiada który gwoździem mi auto porysował :/
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Niektórzy mnie znają i wiedzą jaki jestem.Ciężko mnie wyprowadzić z równowagi ale dzisiaj to przeszło wszelkie granice.

Jak by to było miejsce dla inwalidy to bym w życiu nie zaparkował bo wiem co to znaczy.Moja siostra się o to otarła w wypadku samochodowym i mało brakło żeby teraz na wózku jeździła :? Bardzo to przeżyłem i wiem co to znaczy...

Ale to całkiem inna sytuacja

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Dżuda, ja mam pomysł... Jak Cię znam - jest do zrealizowania ;)

Kup jakiegoś paścia za 200zł i zajmij mu to miejsce "na zawsze" ;D ;D ;D

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Szkoda że opla sprzedałem ;( :D

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Malucha choćby ;)

Uprawnienia umieszczania postów