Hej,
Jak my¶licie, czy dla 10-cio letniej 750 to s± dobre czasy?
0-100 7sek
0-200 26,5 sek
Sprawdza³ kto¶ swoj±? Chcia³bym mieæ porównanie aby wiedzieæ czy trzeba co¶ robiæ przy silniku.
Pozdrawiam.
Hej,
Jak my¶licie, czy dla 10-cio letniej 750 to s± dobre czasy?
0-100 7sek
0-200 26,5 sek
Sprawdza³ kto¶ swoj±? Chcia³bym mieæ porównanie aby wiedzieæ czy trzeba co¶ robiæ przy silniku.
Pozdrawiam.
monster_pl
0-100 to w miarê ok ale do 200 to sza³u nie ma powinno byæ lepiej sporo lepiej :)
Dla przyk³adu oje E-32 740
0-100 7
0-200 26,5-27
Mierzycie takie rzeczy jak tak to wpadnê do Was na takie zabawy :)
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Hehe Coboss nawet w okolicy Bojanowa urz±dzamy czasem starcia z kreski jakby co mam dawaæ znaæ???
Chcesz sprawdziæ smroda ??? ;D :P
Coboss masz pod nosem pas startowy wiêc masz gdzie testowaæ :DZamieszczone przez coboss
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
No tak ale ciê¿ko trafiæ aby by³o pusto a przy normalnym ruchu nie ma co wariowaæ :/Zamieszczone przez EVAN
Nom ale jeszcze muszê zrobiæ co¶ z podci¶nieniem bo nadal nie jest dobrze i jest spora turbo "japa" przy starcie, prawdopodobnie nieszczelno¶æ i uszkodzenie zaworku od sterowania poduchami silnika ale nie ma kiedy przy tym grzebaæ :/Zamieszczone przez Zdzira 850I
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Turbo smród w ciê¿kim cielsku E-38 ma turbo japê nawet moje poprzednie E-38 3,5V8 ja mia³o ma³± ale mia³o a 3,0d jest sporo s³absze w serii.
Ten Cobossa pas startowy jest do bani koleiny ostatnio takie, ¿e powy¿ej 200 trzeba ostro kierdy pilnowaæ, co by nie odfrun±æ do lasu za poboczem :)
Choæ do kagañca na tym pasie raz doszed³em :)
Coboss to kiedy stajesz na kresce ??? :P I nie migaj mi siê tu jakim¶ podci¶nieniem :D
Jak bêdê znowu organizowa³ jakie¶ ma³e starcie ze znajomymi to dam Ci znaæ mamy obczajona prost± obok Bojanowa, gdzie spokojnie lecimy po 200 i jest równa ma³o dziur i do tego ruch w³a¶ciwie ¿aden :)
A na pewno po chipie tam polecê :)
Od 0-100 nie ca³e 6 sek.
Hmmm czym TDS-em??? :P
Jak 750iL to co¶ dziwny pomiar koledze wyszed³ ma³o realne, ¿eby 750 robi³o czas M5 :)
No to jest dobrze czy nie? Zdzira, dlaczego ma³o realne? Zbyt kiepsko?
Nagra³em sobie filmik, a pó¼niej skonfrontowa³em to ze stoperem na kompie i wyszed³ wynik jak napisa³em.
Nie wiem co my¶leæ bo kolega pisze ¿e Tadeuszem robi setke w 6sek., a e32 740 ma czasy podobne do mojej e38 750. Macie jakie¶ zmiany w mechanice czy to na serii?
monster_pl