Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 27 z 27

W±tek: jak pani jecha³a autostrad± pod pr±d :(

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar dorka
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    E32 750i
    Sk±d
    KATOWICE
    Wojtku zgoda , tylko prawda jest taka ¿e u m³odych nie jest problem wzroku refleksu tylko g³upota . I to w badaniach co rocznych nie wykarze ¿e sa nie odpowiedzialni .
    Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez dorka
    I to w badaniach co rocznych nie wykarze ¿e sa nie odpowiedzialni .
    Na badaniach u okulisty z ca³± pewno¶ci tego nie wyka¿± ;D (ale pewnie z 10% nawet i tam by³aby wy³apana) ;D
    Gra muzyka

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Na nieszczê¶cie takiego aparatu do badania glupoty jeszcze nie wymy¶lono ,ale jak siê znajdzie kto¶ i go wymysli ,to pewne od razu zginie pod ko³ami jakiego¶idioty :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar dorka
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    E32 750i
    Sk±d
    KATOWICE
    No to te¿ fakt ,ale to by³o by za piêkne :d
    Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar marek1132
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Sk±d
    Czêstochowa
    Prawda jest taka,¿e najwiêcej wypadków powoduj± kierowcy w wieku 18..25 lat a to by³ odosobniony przypadek i tego siê trzymajmy.
    "My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Wiek wiekiem - ludzie robi±cy prawo jazdy ... na¶cie lat temu robili je w innych warunkach (mniejszy ruch, wolniejsze pojazdy, inny styl jazdy, inne kryteria itd itp)
    dzi¶ technika posz³a do przodu a ludzie Ci nie zawsze za ni± nad±¿aj±,

ale jest grono m³odych ludzi którzy mimo dobrych zmys³ów i dostêpu do zaawansowanej technologii je¿d¿± jak samobójcy,podobnie co niektóre panie (kierunek w prawo - jedzie w lewo :hah: )

a i sami policjanci nie lepsi

wiêc nie zawsze starszy - znaczy gorszy - ale jestem jak najbardziej za czêstszymi badaniami ludzi w podesz³ym wieku którzy aktywnie uczestnicz± w ruchu ulicznym
    i wcale nie ze wzglêdu na jakie¶ tam uprzedzenia - poprostu czas robi swoje - nie te oczy ,nie ta koordynacja, nie ten refleks, jazda na pamiêæ itd

kolejna sprawa - jazda z navi - ludzie nie wiedz± ¿e je trzeba aktualizowaæ i nie zawsze droga z navi pokrywa siê z t± w rzeczywisto¶ci - i potem l±duja w rzece,wykopie,koñcu drogi itd

czynników jest wiele - a skutek mo¿e byc tragiczny!!!
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Sk±d
    Skierniewice
    fakt faktem - m³odzi ludzie je¿d¿± jak debile. Sam mam 20 lat dopiero i jak wsiadam do auta niektórych znajomych (i oni prowadz±) to zdaje sobiê sprawê, ¿e to mo¿e byæ ostatni dzieñ mojego ¿ycia. Ogólnie jest taki stereotyp w¶ród m³odych osób - im jedziesz szybciej tym lepszym kierowc± jeste¶ - ja tego zdania nie podzielam.

W¶ród m³odych 90% wypadków jest z winy, ¿e nie dostosowywuj± prêdko¶ci do warunków drogowych, braku snu czy spo¿ytych ¶rodków odurzaj±cych b±d¼ alkoholu.

W¶ród starszych osób my¶lê, ¿e problem te¿ le¿y po tej stronie. Cz³owiek starszy, przecenia swoje mo¿liwo¶æi i... tragedia na miejscu. Cz³owiek starszy - mam namy¶li ludzie po 70tce, bo znam wielu kierowców ko³o 60tki co zrobi± duuu¿o wiêcej kilometów odemnie i s± w du¿o lepszym stanie (a mi zrobienie trasy Polska-Holandia nie sprawia wiêkszych k³opotów dla porównania)

Poprostu - nie czujesz siê na si³ach - idziesz siê przespaæ z godzinê

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •