Zapewne tak zrobię: korekta lakieru, sporty, rozpórka to plan na najbliższy rok (jak się uda).
Po kilku latach użytkowania zabrałem się za wyciągnięcie 99% wgniotek oraz zrobiłem 1 etapową korektę lakieru usuwając większość rys. Auto jest w 1wszym lakierze i nie chciałem za bardzo przesadzić z jego poprawą. Pozostawiłem również niektóre drobne relikty wcześniejszego właściciela, które w moim odczuciu utrzymują oryginalność tego wozu. Efekt jest zadowalający, auto nabrało blasku i zbiera lajki na mieście :P. Kolejnym etapem są żółte tablice (jest już wpisana w rejestr - kwestia przeglądu i odbioru żółtych blach), jakieś drobne prace serwisowo-estetyczne: wymiana wentylatora klimatyzacji, wymiana dolnych listew drzwi, pomalowanie plastików zderzaka, odświeżenie wnętrza, itd.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez jpj ; 18-06-2024 o 10:44
Piknie :)
Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka
Patrzeć i zapamiętywać gówniarzeria oraz lansiarze, jaka jest kolejność prac przy samochodzie !!
Lata mijały, litry benzyny się przepalały, Ty siwiałeś ... ale czarna w końcu odzyskała większość blasku, który jej się należał ;)
Like it, very bardzo jego mać
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Niesamowite wrażenie robi ten wóz na drodze jak jedziesz za mną to wolę patrzeć w lusterko wsteczne niż na drogę, kozak!
Wysłane z mojego 23078PND5G przy użyciu Tapatalka