-
Vip
Vip
ja zaczolem ten temat i mam prawo zakonczyc :D zgadzam sie ze w pasach jest bezpiecznije ale dlaczego kazdy chce mnie uszczesliwiac na sile, jak chcem wybic glową szybe to moja glową i nic wam do niej, papierosy sa legalne a tez przyspieszaja mi smierc jak i niezapinanie pasow, oblodzone i nieodsniezone drogi sa bardziej dlamnie jak i dla innych niebezpieczne niz te moje pierdolone niezapiete pasy, nieoznakowane przejazdy sa legalne, cholesterol jest legalny, denatural legalny, ***** skakanie na bungee jest legalne gdzie prawdopodobienstwo wypadku jest wieksze niz te pasy, unas jest taka tendencja ze jak gdzies jest uszkodzona nawierzchnia czy niebezpieczny zakret to nienaprawia sie i nieprostuje tez tylko stawia znak uwaga i ograniczenie do 50km/h ludzie giną, rozwalaja samochody i aby nas uchronic kaze sie jezdzic na swiatlach i nakazywac zapinania pasow, swiatla jeszcze przeboleje i dobrze niech tak bedzie ale przykladowo pasy powinienem sam wybierac bo jak w kogos walne to moze niezapiete pasy nic mu niezrobią, bardziej cieszyl bym sie z przepisu nakazującego jezdzenia zimą na ZIMOWKACH niz zapinania pasow i to by wiecej zyc uratowalo niz te pasy
Uprawnienia umieszczania postów